Нека намерим най-тънките цени.
lov - майстор
Чакай имаш нещо сбъркано в монтажа тогава.Където ти е врътката с копчето от там си задаваш температурат.Копчето е когато искаш да минеш на по висока температура от 38или нещо такова.Та то е като предпазител да не се ощавиш докато си под душа.Другата врътка е само пусни и спри ксто на обикновен кран. Да попитам все пак спазил ли изводите за топла и студена вода.По принцип са маркирани от зад с цвени точки.
EDI - майстор
Бах ти зора за едното къпане. :lol:
Николай Николов - специалист
Минах да видя стегите, останали били само от малките, та взех един комплект. Стабилни са, ще ги пробвам скоро.

Длетата са пълна скръб. Нито ми хареса стоманата, нито бяха заточени.
Машинката за плочки дори я нямаше :-D
prascho - майстор
EDI написа:
Бах ти зора за едното къпане. :lol:
Еди, заеби.....

Егаси ташака се получи. На чучура нищо му няма /за успокоение на закупилите/. В цялата къща изходите са направени както трябва по стандарт - топла вода отляво, студена вода отдясно. Единствено точката при душа на нашите нещата са разменени....Видях де иде студената вода. Обърнах чучура и нещата дойдоха на място. Ама така не може се ползва /стърчи нагоре/. Ебаси, ако не бях сменил батерията след 20 години сигурно нямаше да обърна внимание...

П.П. Дайте идея какво да правя. Ще се сменят тръбите на етажа /метални са/, но не знам кога ще е. Сега как мога козметично да разменя изводите?

Слушалката е недоразумение и ще я връщам...
Passa - специалист
Как точно става регулирането при тия термостатни ?

като го сложиш на 38 и независимо от промените в налягането и дебита на водата то държи винаги тия 38 или просто трябва да е 38, но когато е промени налягане и дебит и температурата се изменя ???

Какъв е принцип и механизма в тая чешма ?
pachosz - специалист
griffin написа:
Колега може ли да събуеш кръглата обувка от крачето и да пуснеш една снимка, да видя дали стават или не :), мерси предварително. Интересува ме дали крачето е плътен метал или щампована ламарина, ако е ламарина гарантирано не стават :) е освен за зор заман.
Ето, от хубавите е:
Изображение
Последна промяна от pachosz на пон авг 31, 2015 11:48 pm, променено общо 2 пъти.
mgbagera - специалист
kuuuuuul написа:
Еййй,малко закъснях и пак не можах да си купя батерия с чучур. :-D Що ми трябваше да ви казвам че са хубави :lol:

Обади се да ти докарат, в Монтана има доста.
Имаше от всичко по много но не и от това за което ходих :sad:
Постелката с форма на мида беше свършила. Утре звънкам да видя дали ще ми намерят.

Обаче си взех от слушалката и я пробвах веднага :)
prascho - майстор
Слушалката според моите скромни виждания е лайно. При положение, че нямаш хубава струя ми е все тая дали над главата ми при сапунисана глава свети зелено или бембено.

Така. Мисля върху евентуални решения на моя проблем с разменените изводи и стигнах до четири възможности:

1. Връщам стария душ батерия. Никакво модернизиране, докато не се направи ремонт в банята.
2. Купувам ППР комплект батерия и разменям изходите открито над плочките
3. Купувам ППР комплект батерия и разменям изходите скрито под плочките. Свързано е с разбиване на 2 плочки.
4. Да разменя позициите на термостатната с керамичната батерия докато се направи ремонт. Допускам, че изводите при керамичната са равноправни и ще работи добре. Единствено ще са разменени посоките на регулиране. Към червената точка ще охлажда, към синята ще загрява. Но не е болка за умиране.

П.П. Kuul, утре ще връщам слушалката и мога да видя дали са останали чучури :). Не е проблем да взема една ако има.
Kasap - специалист
Аре ся, няма правиш сФинщини... вариант 3, разбира се! :prost:
lov - майстор
Никакви свинщини не се налага да правиш. Какво като обърнеш батерията на обратно. Тъкмо ще можеш да си сложиш и стандарния душ с оная добавка дето е коментирахме по горе. Нали точно това обяснявах как съм претаковал дявола и че смесителя на снимката е обърнат. Врътките ги сваляш и си ги монтираш така че да отговарят правилно температурите и позициите.
Тя посоката топло студено се запазва.

Относно питането как работят. Ми има термо патрон вътре и независимо от дебита системата се стреми на изхода температурата да е толкова колкото е зададена. То и това е гъдела врътваш кранчето и не мислиш какво и как да нагласиш.Не ги интересува нито налягане и дебит. Леко са инертни при интезивни аномалии около 2_3 секунди но няма да се ощавиш примерно или залееш със студен душ..Най много да мръднат за момент 1-2 градуса.
В къщи ако река да я махна със сигурно ще получа червен картон. Това освен че е лесно за ползване пести и вода но е за друга тема защо и как

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: