Нека намерим най-тънките цени.
vjs - помощник
Айде заприходих си свредлата. Сега остава да пуснат перфоратора :)
israeli - специалист
благодаря и на двама ви. =D>
сега остава да видя дали са останали бройки някъде тук в София.
themask - специалист
vjs написа:
Мернах някакви перфоратори в Лидл срещу Мол София...
kuuuuuul - майстор
Купих си батерия от лидъла на ул.Николай Хайтов (от другата страна на Интерпред).Изобщо не ги бяха извадили,обаждах се по тел. и ме пратиха там.
Анонимен1
vjs написа:
Перфоратор има и в магазина в Младост 3.
vjs - помощник
Andisi написа:
"има и в магазина ....", не е бил в брошура или нещо подобно ... на промоция ли са го пуснали там или ?
Анонимен1
vjs написа:
Andisi написа:
"има и в магазина ....", не е бил в брошура или нещо подобно ... на промоция ли са го пуснали там или ?
Не е бил в брошурата, явно е останал от предните зареждания. Да ти кажа цена не видях, защото минах през обедната почивка и бързах, но видях две бройки.
valqk - специалист
kuuuuuul написа:
Купих си батерия от лидъла на ул.Николай Хайтов (от другата страна на Интерпред).Изобщо не ги бяха извадили,обаждах се по тел. и ме пратиха там.
Благодарско, колега!
Ако минаваш през квартала пиши да черпя бира. И аз си взех. Отдавна чаках някаква подобна прИмоция :) :drinkers:
vjs - помощник
Andisi написа:
Не е бил в брошурата, явно е останал от предните зареждания. Да ти кажа цена не видях, защото минах през обедната почивка и бързах, но видях две бройки.
Ще мина да видя после. Мерси.
Kasap - специалист
В "Овча купел" имаше стеги, батерии, ключета и перфоратори. Ама очи пълни - ръце празни.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: