• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
nikolovvd - майстор
Само да поясня, че куфара беше направен от строителите.
Ако аз го бях правил щеше да е от два пласта гипкартон.
radius - майстор
То затова са спестили от винтове :axe: . Тия куфари са силно предразположени към цепнатини по ъглите.
nikolovvd - майстор
Миналата Събота приключих и с банята на село.
Останаха само някой козметики, като летвички около вратата и боядисването й с боя, защото не е боядисвана от както я помня - 20 години. Монтиране на закачалки, поставка за душ-слушалката, поставка за шампоани, поставка за тоалетна хартия и други, което ще стане този уикенд.

Прикачен файл

B1.jpg

Прикачен файл

B2.jpg

Прикачен файл

b3.jpg
radius - майстор
Хм странна работа, едното за .ъз ли е?
nikolovvd - майстор
:lol:
Чудиш се дали не виждаш двойно ли?
Не не виждаш двойно, а душ-батериите са две.
Едната си е стандартна за бойлера, а другата е за двата балона по 80 литра със слънчева вода. :)
Това е по задание на собственика. Предлагах му решение с една батерия, но той си държеше на отделни батерии. :-D
radius - майстор
Трябвало е да те послуша :lol: .
nikolovvd - майстор
Да бе да! С пенсионер на 72+ години можеш ли да се оправиш?
Ти му обясняваш, че може да се сложи една термосифонна система за топла вода от слънцето, а той ти обяснява, че с бойлерите му е добре и понеже имало ръжда ще се задръства батерията, та по-добре отделна батерия, па макар и стара.
Две седмици ме пита какъв цокъл ща слагам и всеки път му обяснявам едно и също, че отдавна не са правят баните с цокъл, както при соца. Ама човека си пита след всяка ракия предполагам, защото е забравил какво съм му казал. :-D
  • 1
  • 2

Тема "На човек като му тръгне на ремонти ..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: