Нека намерим най-тънките цени.
KingLin - майстор
Едната врътка е за нагласяне на температурата. На 38 градуса спира и без да натиснеш копчето не можеш да го завъртиш повече за да увеличиш градусите. Другата врътка е за силата на водата като пак има положение при което спира и без да натиснеш копчето не може да я врътнеш още. При теб обаче с това слабо налягане винаги ще трябва да я отваряш до край. А вътре в батерията има термопатрон който според зададената температура регулира притока от студената и топлата тръба. Т.е. ти щом е трябвало да отваряш до край топлата и съвсем малко студената сега патрона ще прави същото вместо теб. И другото хубаво е че някой ако пусне на друго място вода у вас няма да те попари и замрази под душа :)
Белите петна са признак за висока твърдост. В къщи ако не избършем чашата веднага след измиване става цялата на такива петна. Но проблем с цедките няма.
g3org1 - напреднал
Някой взе ли си машинката за плочки?
pachosz - специалист
KingLin написа:
И другото хубаво е че някой ако пусне на друго място вода у вас няма да те попари и замрази под душа :).
Аз най-вече от това се дразня в къщи. Докато се къпя, жената пуска на макс водата в кухнята и от душа потича студена вода :? Сега казваш като си сложа такава батерия няма да го имам този проблем ли?
profesionalist_wood - майстор
Спирам да пазарувам от лидъл. Само бира Аргус ще купувам :? Всичко е правено в китай мамка му
pachosz - специалист
profesionalist_wood написа:
Спирам да пазарувам от лидъл. Само бира Аргус ще купувам :? Всичко е правено в китай мамка му
Kомпютъра, на който си сега къде е правен? А телевизора ти, телефона? Всичко е правено там, но не значи, че всичко от там е боклук. Едни от най-качествените стоки в световен мащаб са правени там. А какво внасят нашите търговци е друга бира ;)
Kasap - специалист
"Lev Andropov: It's stuck, yes?
Watts: Back off! You don't know the components!
Lev Andropov: [annoyed] Components. American components, Russian Components, ALL MADE IN TAIWAN!"
(Armageddon)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ха-ха-ха, припомни... ха-ха, виж обаче и решението
https://www.youtube.com/watch?v=dEkOT3IngMQ
profesionalist_wood - майстор
Не бе,става дума че са много занижили качеството на стоките
vasko9999 - специалист
g3org1 написа:
Някой взе ли си машинката за плочки?
Аз я взех,но не съм писал защото гледам,че няма интерес към нея.Вече две три страници се води разгорещена дискусия за батерии,слушалки,душове,термостати и чУчУри.Както и да е,всеки може да пише за каквото реши.Та въпросната машина за рязане на плочки-производство на гризли,с 500 ватов двигател с редуктор,който редуктор както всички досега редуктори на лидлъски ел.машини леко ручи или както там всеки го нарича тоя шум идваш от редуктора.При развъртането на диамантения диск при първоначалния монтаж имаше доста вибрации и биене но в последствие леко изчистих вътрешния отвор на диска и двете шайби който го притискат и се оправиха нещата.Самия двигател си е доста шумен(но не прекалено),редуктора е понижаващ съответно на 5400 об. а двигателя може би е над 10 000 об.мин.В самата машина се сипва малко вода която реално покрива режещата част на диамантината в долния и край,от там водата се завихря и върху самата плочка и от там няма никакъв прах при рязането,но задължително с предпазителя защото ти хвърля водата право в лицето,която в началото е чиста но след първия ряз доста помътнява.Самия двигател си има мощност и не умалява по време на рязането а ряза е чист и гладък.Накрая идва по неприятната част измиването на самата машина-сещате се каква става....В последствие мисля да е пробвам с диск за дърво, той е стандартен и масов 115*22.23,мисля че за рязане САМО на ламинат ще стане добре,плота и е равен и няма къде да заклини,но това са само идеи.Ако трябва да оценя машината от 1 до 6 и давам 4+.
fore - майстор
Машината за плочки по мое мнение не е нищо впечатляващо. Аз преди време купих Райдърски аналог, при който обаче дискът е 180 мм-голям си е. Ваната се отделя отдолу-чекмедже е и се измива на мивката перфектно.

Машината е с масивен корпус и плотът е от неръждаема ламарина.

Аз купих и смених оригиналният плътен диск, с такъв на дупки на Дронко. Незнам дали имаше нужда. С тия дупки сега при въртене се издава специфичен свирещ звук от машината. Направи ми впечатление че и профи машините с които правеха тротоара пред работата пак така свирят.
Машината наряза без проблем маса и плочки -порцеланов гранитогрес. Скоро я ползвах и за безпрахово рязане на панелни бакелитни контакти- покриващият челен капак. Защото след монтаж на подов ламинат, контактите станаха прекалено високи и трябваше да се накъсят. Стана идеално-режех тънки ивици бакелит и тнт. Чернилката отиде в канала с водата.
Цената е пак 99-100 лева. Пусковият ключ е пак с бутони.

Купих и диск за дърво и му разширих централният отвор за да пасне. Моторът е слаб- няма редукция и няма мощност за тази работа. Е реже тънки гредички, но не е за това. Лесно спира.
Двигателят е тих.

Съмнява ме че Лидълката ще може да реже дърво, макар и с редуктор.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: