Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Моята машинка за рязане на плочки е Ейнхел и още първият човек, който я взе да я поползва мъничко и затри ваничката за вода и предпазителя, та никога не е била безпрашна. Но пък е нарязала плочки за десетина апартамента и нищо и няма. Все успявах да и купя някакви болезнено скъпи плътни диамантени дискове :-(. Тези машинки май ги има още, струват си стотината лева и не бих предпочела пласмасова лидълска
fore - майстор
Интересно как не пръскаш дисковете ?
dadko - майстор
Май няма евтини диамантени дискове 180 мм. Тъй, че- предимството на лидълската пред другите е по- евтиния консуматив.
fore - майстор
Ми Дронкото е от порядъка на 15- 20 лева. Не помня. Но не ме впечатли като цена.

А и когато машината е на водна баня износването е минимално.

Лидълката е недостатък като цяло.
a_atanasov - специалист
Пускат от понеделник Полир машина за 45 лв. Дали да не си поглезя колата. Но гледам и на други места има подобни машини на почти същата цена.
Дали си заслужава?
XpacTa - специалист
По-скоро не. Аз си бях взел такава навремето от метро - нещо не останах впечатлен. Давах я на биритчеда - после го гледах, че беше взел от друг човек по-голяма, от тези, които изглеждат като ъглошлайф. Значи и той не се е впечатлил.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
fore написа:
Интересно как не пръскаш дисковете ?
Как се пръскат дискове?
fore - майстор
С прегряване и температурно разширение.
Все пак ако диска е плътен без дупки и е предвиден да реже с водно охлаждане при продължително рязане на сухо не е ясно какво може да последва.
За това има дискове за неметал за флекс -карбидните.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
fore написа:
.... при продължително рязане ....
Е, аз нищо не мога да правя продължително или с голям натиск, но пък ми стана чудно тези на които съм я давала машинката как са успели да не пръснат диск. Предполагам, че ние, лаиците, си работим някак полекинка :-)
fore - майстор
Ако трябва да съм честен с теб колега- не ви знам какво правите и какво пишете. Знам как работи моята машина и я ползвам така като е предвидено.
Вярно е че водата има за цел да събира прахта, но със сигурност има и охлаждащо действие.

И друго не мога да разбера- ще дам на някого да ползва машина и той ще ми я върне на половина ? Как точно ще стане това ???

За това и не давам.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: