Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
fore написа:
Ако трябва да съм честен с теб колега- не ви знам какво правите и какво пишете. Знам как работи моята машина и я ползвам така като е предвидено.
Вярно е че водата има за цел да събира прахта, но със сигурност има и охлаждащо действие.

И друго не мога да разбера- ще дам на някого да ползва машина и той ще ми я върне на половина ? Как точно ще стане това ???

За това и не давам.
Не разбрах за какво го писа това, горното.
А по другия въпрос - има хора които подхождат към всеки с недоверие, има хора които подхождат с довери. Въпрос на устройство
Фитилчо - майстор
Не става въпрос дали има хора....

Става въпрос, че, хората са кретени и това тръгва малко отдалече..
Тоест, този тип хора, ако ги накараш да си купят дърворезачка за 800 лева няма да го направят, иначе искат да позват твоята ...
Този същия ми изтъпи здраво току що наточена верига...
Второ нещо, този тип хора не ценят скъпите инструменти...
ДОбре, изтуъпил си я, ми занеси да я наточат ебаси, а не да ми трябва на мен в неделя след обяд и да установя тогава че е толкова тъпа, че машината прегря и почна да пуши....

ИНСТРУМЕНТИ НЕ ДАВАМ ! Да не говорим за скъпи такива...
fore - майстор
И Аз след като съм давал две тир неща и са ми ги връщали с триста зора в лошо състояние, прекратих практиката.
И Бащата даваше и не получаваше.

Ще отида Аз на майната си ще избирам да е читава машината, ще дам една камара пари за да е с добри параметри и накрая някой ще я опатка за секунди и ще му се моля да ми я върне.

За това отивам- вземем и не се хваля каво има. Който му трябва има под наем или магазина. Ако не -майстори бол.

Доверие на хората ли- не съм среща такъв на когото може да се даде такова безусловно.
То имам съседи които спират до колата ми и почват да я удрят с вратите и алармата свири по сто пъти -после все едно е бита от градушка и какво да искам от такъв да ми пази моята собственост или каквото и да е било то ?!
Анонимен1
Явно не съм бил само аз дето се чудя как така на мен като ми потрябва инструмент отварям форума и почвам да търся препоръки и накрая отивам да си купя това което ми е трябвало, като гледам да е здраво и да изкара колкото се може повече време. А други отиват и почват да търсят от съседи или купува първия китайски боклук.

Пресен пример, един съсед вече 4 коли наряза и даде за скрап. И всеки път обикаля улицата и търси от някой да му услужи със ъглошлайф за целта. Същия обаче после отива и си купува за "новата" кола музика за 1000 лева, телевизор 55" и телефон за 1000 лева. Е как не се сети, че тоя ъглошлайф ще му се изплати и няма да струва колкото музиката за колата?
dadko - майстор
Темата както винаги пак се отклони, затова- ако искате- пишете в тази
Поне има същата насоченост. Даже не е лошо и нова тема да се пусне.
Ясно е, че като си отделил купчина пари за качествен инструмент- няма да ти се дава, още повече, че този, на когото го дадеш- няма да го пази като свой, щото той тези пари му е свидело да ги даде.
И аз затова не давам уж. Все се заричам, ама зависи кой ми поиска. На комшии вече не давам. Зет ми (мъжа на сестра ми) си купи преди месеци къща та ремонтира всичко- му заех купчина инструмент. Някои още са у него и от време на време ми притрябва нещо, ама като знам, че на него повече му трябва...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Ама разбира се! Вече и аз почти не давам. Ся, човекът дето ме е захранвал години с инструменти, разбира се, че ще му дам нещо дето случайно той го няма... Просто Форе го написа сякаш категорично и никога никога. ( :? май в момента карам чужда кола)
fore - майстор
Само не си измивай ръцете с мен ! Нека се разберем -Аз не съм марка сапун !
Незнам какво ме мешаш изобщо.

Аз съм все така категоричен по горният въпрос.

Инструменти давам да Брато при положение че е наясно как работи и евентуално на хора които знам че мога да им имам довертие и пак знаят да да работят с машината.

Съседа ми искаше едно време мултицет. То Аз веднъж горих скъпи амперклещи, а тоя дето хабер си няма от това .........
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
fore написа:
Само не си измивай ръцете с мен ! Нека се разберем -Аз не съм марка сапун !
Незнам какво ме мешаш изобщо.

Не те мешам, коментирам ти категоричното изказване. Защо подскачаш тъй, от жегата или си си нервак?
fore - майстор
Нервак съм.

Инструменти давам да Брато при положение че е наясно как работи и евентуално на хора които знам че мога да им имам довертие и пак знаят да да работят с машината.

Съседа ми искаше едно време мултицет. То Аз веднъж горих скъпи амперклещи, а тоя дето хабер си няма от това .........
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
:-) Да бе, разбрах те :-)
Аз съм си патица, но поне не повтарям конкретната грешка :-)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: