• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
olelia - помощник
Човече, толкова е красиво без замазка - остави си така стената за да запазиш духа на старата къща и майсторлъка на старите зидари. Бъди сигурен, че нищо по-хубаво няма да направиш. Ще го докараш като панелка и ще се кефиш, а?
masterval - майстор
Браво, Олелия!
Като си нямаме никва идея за какво ме у на Докера това мазе (за живот, за затвор, за кюмюр и т.н.), твоето мнение е най-доброто досега! :wink:
prascho - майстор
Струва ми се, че битовия стил е леко усран с бетоновата кръпка на сниманата насреща стена.
arihtev - специалист
колега кирп4а се пръска с теразид или там квото и да е лепило за плочки пръска се с нз как се казва уреда правят се пръскани мазилки на кащите ванкашно с една дръшка се варти и то пръска сещаш се нали и слет тва правиш мазилката
докера - специалист
n_a написа:
Въпросът ми беше с цел да се замислиш, но явно не си. Носеща не е стена върху която нещо си лежи, а стена способна да носи.
Опитай сега
Отлично те разбрах :wink: , но имах предвид , че тази е "принудена " да е "носеща" :-D

"Мазето" всъщност е коридор , който ще се прегради за баня и тоалет /затова и дупката горе в дясно/ , а бетонната кръпка е за укрепване , защото в тази част каменната зидария буквално се свлече :?
W123 - специалист
arihtev написа:
...пръска се с нз как се казва уреда правят се пръскани мазилки на кащите ванкашно с една дръшка се варти и то пръска сещаш се нали ...
Вика се машинка за пръскана мазилка :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Тц. Нема начин. Дава вид само, че носи.
Имам подобен проблем в момента. Малко подобен. Но в моя случай няма никакъв начин да се събори. Затова мислим за "подпиране". Това вашето не само, че на нищо не прилича, ами е неоправдано скъпо и доста опасно.
Премислете нещата. Не на парче, а комплексно и за бъдеще по-далечно от година.
  • 1
  • 2

Тема "Дълбокопроникващи грундове и кирпич - някой да е опитвал ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: