• 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
stiv1961 - майстор
Най- добре пилето става в ей тоя съд ама доста се отклоняваме от темата. Все пак темата е за ВАЛАНДАР, нали :)

Прикачен файл

sborna.jpg
sborna.jpg (28.56 KиБ) Видяна 2907 пъти
jekasus - майстор
stiv1961 написа:
jekasus написа:
Обещаното три години се чака viewtopic.php?f=18&t=35045&start=220 :-D В момента на обгаряне, сефтето ще на Камен Бряг :-D Утре ще му сложа и дървени дръжки.
Хайде бързай, джулая наближава :)
Успях :-D валандара е страхотен :-D утре малко снимки, а сега продължавам да празнувам :partyman:
lov - майстор
Илчо Илиев написа:
Абе разбрах каква ти е идейката,но си е голяма хамалогия, по-добре да си сгъна по размер ....
То рецептата е ясна,но от де тенекии, от бая години и сирене и маслини все в кофи продават.....
От друга страна , за да я направя тая хитрина с тенекето, в къщи няма как да стане, нямам подходящо място за палене на огън..
Благодаря за съвета!
То ако има валове и да се прави от суров материал е още по добре. Пък и ако намериш някоя жароустойчива неръждавейка :-D
Бе тенекета се намирват все още но и рецептата е за полеви условия по гьолове и язовири. :partyman:
Пък и ми се струват там и по вкусни ама сигурно е от чистия въздух :lol:
Илчо Илиев - майстор
Абсолютно си прав :supz:
На теферич всичко си е хубаво, и сух хляб да си препечеш,изглежда като пражола....
КИМИ - специалист
Илчо Илиев написа:
На теферич всичко си е хубаво, и сух хляб да си препечеш,изглежда като пражола....
Да допълня непълното изречение на Илчо:

"... стига пиенето да е достатъчно."

Така вече е по-добре. :-D
Andri01 - майстор
"... стига пиенето да е достатъчно."...и особено ако с чуждо! :?
jekasus - майстор
Дръжките ще ги променям, не са функционални и се нагряват, ще ги преправя да се свалят.

Прикачен файл

IMG_20150630_204530.jpg
MMIel - специалист
Дръжките не са ти проблем, щипките са ти малки. :-D :partyman:
djinko - напреднал
Здравейте!
И аз се заразих от болестта ВАЛАНДЕР. :rolleyes:
Наскоро се сдобих с два дългоочаквани диска, голям и малък.
След дългото търсене неволите ми продължават, не мога да намеря добър майстор заварчик за Варна.
Ходих при двама, единият майстор на ауспуси имал много работа, другият се занимавал само със "сериозни" заварки.
Моля за някакви препоръки от Варненската група, за майстор при когото са ходили за заварките за ВАЛАНДЕРА.

Благодаря на отзовалите се!
ZMeyGorianin - майстор
На крайезерния път, след второто кръгово от Максуда и хотел "Не му знам името" в дясно има цех за лазерен разкрой. Там го завариха за 5 лв.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: