• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
kari - напреднал
Благодаря предварително на всеки които предложи идея за таван на мансарда /две нива -Без овални форми/ .
С две думи,закупехми си мансарда,която по цялата дължина има наклон /наклона върви и в трите стаи/.Проблема е ,че има едно място до вратата за терасата което е S-образно и нямаме никаква идея как да си направим тавана.
Откривам темата,защото разгледах целия форум и не намерих нищо по моя проблем.Предстои ми ремонт на цялото жилище /остава само месец да взема ключа/ и с удоволсвие ще показвам снимки на всичко което направим.Сега качвам снимки на скицата на апартамента,и на въпросните наклони,както и проекта за кухня.Дано не ви досадя с въпросите които имам да ви задам.

Прикачен файл

600.jpg
600.jpg (56.54 KиБ) Видяна 14318 пъти

Прикачен файл

ideia za kuhnia.jpg
ideia za kuhnia.jpg (33.81 KиБ) Видяна 14318 пъти

Прикачен файл

naklon 1.jpg
naklon 1.jpg (67.11 KиБ) Видяна 14318 пъти

Прикачен файл

naklon na tavana do vratata.jpg
naklon na tavana do vratata.jpg (63.37 KиБ) Видяна 14318 пъти
tokuro40 - специалист
Когато си вземете ключовете и влезете ,може да звъннете на 0899-563697 за консултация :) :) :)
kari - напреднал
По скоро очаквам в този форум да намеря идея /под формата на скица или снимка/.Но все пак ти благодаря.
The_FAN - специалист
През този месец гледай снимки, генерирай идеи и рисувай здраво.
Може и да задаваш въпроси из форума... като вземеш ключа - влез
в апартамента и не излзай докато не си избистриш кое как и къде ще бъде :)
После драсни един план, снимай апартамента и пусни нещата тук за коментар, за да знаем стилово около какво да се въртим със съветите.
Вкусове много, и така без да познаваме от части твоя вкус ще падне голямо писане и драскане на скици :)
Честито за жилището и успех. :thumbs:
kari - напреднал
Идеята за кухня вече е ясна от проекта по горе.Обаче тавана нямам и представа как да го направя заради наклоните /които съм снимала пак по-горе/.Ето нещо което сама скицирах,но ще се радвам ако още някой се отзове на молбата ми.Време нямам тъй като,взимам ключа и майстора влиза да работи,до тогава трябва да му кажа как го искам /а момчето не е правило мансарда и неможе нищо да ми предложи,освен да го направи както искам/.Снимки на мансарда никъде няма :? .
Моля даите ми идея :wuah:

Прикачен файл

DSC01749.jpg
DSC01749.jpg (74.12 KиБ) Видяна 14123 пъти

Прикачен файл

DSC01747.jpg
DSC01747.jpg (62.04 KиБ) Видяна 14144 пъти
kio - напреднал
мога да ти снимам моита мансарда и ти да си взаимстваш нещо.ако искаш да започвам да качвам
kio - напреднал
мансарда

Прикачен файл

Picture 098.jpg
преди
Picture 098.jpg (235.35 KиБ) Видяна 14111 пъти
kio - напреднал
мансарда

Прикачен файл

Picture 046.jpg
след
Picture 046.jpg (151.6 KиБ) Видяна 14110 пъти