Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Nortek4648 - специалист
Здравейте, наскоро си купих няколко броя комбинирани "VA метри"но за съжаление освен, че трепти по време на работа (това ще го прежаля), но няма и тримери за калибрация на напрежението и тока. Има ли някакъв начин с който да си реша проблема или ще трябва и този кусур да прежаля :|
Купени от тук: http://www.zahranvane.com/index.php?rou ... uct_id=514
Ако може да ми препоръчате от къде да си купя подобни комбинирани VA метри, които имат калибрация и да е в софия ще съм ви благодарен.
miroton - майстор
Имам ги същите ,но моите имат един малък тример и са по 10лв бр.
pansim - майстор
Огледай внимателно платката.
На някой има едни контактни площадки които се свързват за кратко с + или - не помня вече. И от там се променя показанието на индикатора. Поне това съм правил на едни волтметри китайски...май бяха до 100 волта. Беше отдавна та съм позабравил....но принципа е този
Nortek4648 - специалист
pansim написа:
Огледай внимателно платката.
На някой има едни контактни площадки които се свързват за кратко с + или - не помня вече. И от там се променя показанието на индикатора. Поне това съм правил на едни волтметри китайски...май бяха до 100 волта. Беше отдавна та съм позабравил....но принципа е този
Гледам ала като не съм го правил, не знам за кои точно площадки става въпрос. Набутах се ала, какво да се прави ще ги ползвам каквито са такива, пък за в бъдеще ще знам че от там такива да не взимам...
Ето все пак хубава снимка от долу, какво се вижда;
Прикачен файл:
20150907_200345.jpg
Прикачен файл:
20150907_200405.jpg

Тема "VA метър (калибрация)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: