• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Всичко за дърводелството
npelov - специалист
Някой с по-голям верижен трион интересува ли се от ей това:
http://olx.bg/ad/golyam-daner-ID5ogWm.html

Ходих и си резнах няколко парчета, но е трудна работа без верижен трион. Нещото е огромно около 2 метра високо (най-високата точка на корените), повече метър в диаметър. Ако някой ходи и реши че няма да му трябва цялото, да се обади да дойда и аз да си взема малко по-дебели парченца. Човека каза, че няма дълго да чака щото му пречи. Прилагам снимка от едно малко коренче - без финиш.

Прикачен файл

20150907_172315.png
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Интересна обява. Благодаря ти. Обадих се на един човек, ако нещо стане, ще се похваля
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Колко е голямо нещото от снимката ти? Моля, покажи , като го завършиш
npelov - специалист
n_a написа:
Интересна обява. Благодаря ти. Обадих се на един човек, ако нещо стане, ще се похваля
Хей, викнете ме да ми хвърлите някой кокал да гльозгам. Поне нещичко!
npelov - специалист
Това е парченце с диаметър около 25-30мм от малко коренче. Отрязах го и го изшкурих, за да му видя шарката - без конкретна цел (все още). Ще го цапна с малко безир и ще го снимам пак с по-хубаво качество. Доста твърдо беше - бук по-лесно се реже.
Имам парченца до 5-6 см в диаметър - толкова успях да отрежа със зеге и ръчен трион.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Аз се обадих на един човек, той на друг. Не знам какво е станало, става или ще става. Малко съм далече. Аз, лично, се радвам на съвсем тънки клончета. Предполагам до мен нищо ням ада стигне
Ако ще ходят и знам кога, ще ти пиша
npelov - специалист
Има тънки, но трябва да се резне по-надъбоко, защото са захванати от всички страни. Ако не отидат пиши и ще видя кое клонче ще ми се откъсне от сърцето да ти пратя :).
Фитилчо - майстор
65 шина трябва да стигне.
Безплатно ли ги дава?

Утре ще го разкостя със Щил-а :-D

БЛАГОДАРЯ !
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Фитилчо написа:
65 шина трябва да стигне.
Безплатно ли ги дава?

Утре ще го разкостя със Щил-а :-D

БЛАГОДАРЯ !
Супер си Фитилчо! Клечица зян не бива да става!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Коренище от явор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: