• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
dadko - майстор
Да, разбрахме го това, че темите са широко отворени и както ти си отправил молба за нашите мнения- така и аз търся твоето мнение и аргументация относно смесените конструкции.
egomen66 - майстор
dadko написа:
Да, разбрахме го това, че темите са широко отворени и както ти си отправил молба за нашите мнения- така и аз търся твоето мнение и аргументация относно смесените конструкции.
Моето мнение е положително и в момента се дооформя.... :lol:
dadko - майстор
Хубу. Няма да ти ваядя думите с ченгел
За да не съм off- ето ти една интересна темичка във форума, ако си я пропуснал.
egomen66 - майстор
dadko написа:
Хубу. Няма да ти ваядя думите с ченгел
За да не съм off- ето ти една интересна темичка във форума, ако си я пропуснал.
Темичката е интересна. Не бях я разглеждал. Благодаря. Но не намирам допирни точки , с това което правя аз.. :) Не е нужно да ми вадиш думите с ченгел :lol: Като му дойде времето , ще споделя и кача снимки. :partyman: Снимката е от днес..

Прикачен файл

20150908_133712.jpg
dadko - майстор
egomen66 написа:
Но не намирам допирни точки , с това което правя аз..
Малко си противоречиш и то в две последователни мнения в една тема.
egomen66 написа:
темата е широко отворена и не е свързана конкретно с моя казус.
От което се обърках... Но- важното е темата да не замира ;-)
BLUEPUPIL - майстор
Като гледам как върви темата, ми става тъжно. Не направихме една изчерпателна тема за конструкцията на покривите и изобщо за цялостното им изпълнение. Явно системата "питаш и
ти отговарят" ще доминира. И във всяка тема касаеща покривите ще повтаряме сходни неща. Щото един съфорумник не даде първо да ги "ограмотяваме" в подходяща тема и после като стъпят на
прочетеното да задават креативни въпроси.
egomen66 - майстор
BLUEPUPIL написа:
Като гледам как върви темата, ми става тъжно. Не направихме една изчерпателна тема за конструкцията на покривите и изобщо за цялостното им изпълнение. Явно системата "питаш и
ти отговарят" ще доминира. И във всяка тема касаеща покривите ще повтаряме сходни неща. Щото един съфорумник не даде първо да ги "ограмотяваме" в подходяща тема и после като стъпят на
:arrow:

Прикачен файл

прави-и-дъговидни-ферми.jpg
прави-и-дъговидни-ферми.jpg (15.1 KиБ) Видяна 3309 пъти
Вадим Владимиров - специалист
BLUEPUPIL написа:
Точно сега е момента да отвориш подобна тема и нагледно да покажеш как се изгражда един покрив. Но имай впредвид едно, че колегите искат да видят как се прави нагледно, а не теория. Даже е редно модераторите да направят отделен раздел"Покрив", а в него да се систематизират всички въпроси, например:
Покривни покрития, водосточна система, топлоизолация, хидроизолация и т.н.
BLUEPUPIL - майстор
Подобен тип файлове, както и пишман калкулатори не вършат работа на Бай Илия. Той иска да му се даде таблица, която да казва при такъв отвор и такъв товар, трябва греда с такова сечение.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Изграждане на метална конструкция за покрив." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: