Нека намерим най-тънките цени.
griffin - майстор
dpp написа:
Добре бе колеги, тоя Parkside PTSS 1200 A1 кога са го пускали и на какви пари е ?
Одавна ме блазни потапящия, но са доста скъпи та и с линеал ли върви това чудо?
Имам една Макита дето гази 85мм но е голяма и тежичка. Канех се да я сменям с нещо по компктно дето гази до 45-50мм но да е леко и удобно... :?
Колега не четеш какво е писано в България не е идвала за сега, във Франция беше 90 евра, мисля че и в Германия цената беше подобна. Върви с две парчета шина по 70см, които могат да се съединяват.
stan73 - майстор
Намерих сайта на вероятните производители на мултимерът, продаван от Лидл за 20 лева.
Ето негово "братче" :

http://www.all-sun.com/EN/d.aspx?pht=1048
За 20 лв. изглежда добре това китайче, но не бих мерил големи токове и напрежения с него :D
profesionalist_wood - майстор
Става за дребни работи и платки
fore - майстор
thexy написа:
За 20 лв. изглежда добре това китайче, но не бих мерил големи токове и напрежения с него :D
Аз меря до 20 ампера с подобен Китаец-подгревни свещи на ТДИ-то и тнт без проблем. Също спокойно си меря и 220 волта от мрежата.

А за найстина големите токове имам два броя амперклещи.

20 ампера не е кой знае какво. За да се драматизира. Както и 220 волта мрежово напрежение.
fore написа:
thexy написа:
Аз меря до 20 ампера с подобен Китаец-подгревни свещи на ТДИ-то и тнт без проблем. Също спокойно си меря и 220 волта от мрежата.

А за найстина големите токове имам два броя амперклещи.

20 ампера не е кой знае какво. За да се драматизира. Както и 220 волта мрежово напрежение.
Аз говоря от гледна точка на безопасност, a не че уреда няма да издържи. На тези китайци сондите са им калпави. При положение, че има хубави промоциии на уреди, за мен няма смисъл да се купуват евтини.
Последна промяна от thexy на чет сеп 10, 2015 11:10 am, променено общо 2 пъти.
fore - майстор
До тук съм сменил едни сонди, понеже се прекъснаха вътре. А с изолацията не съм имал пробиви и проблеми.

Евентуално ако се мери мрежово, тогава може да е по опасно с калпава изолация. Но определено сондите продавани в Конрад и оригиналните ми не са имали такъв проблем. Амперклещите за 100 лева са със сонди с подобна изолация.

Мисля че се заблуждаваш нещо. Всичко е Китайско. Въпроса е че сондите са си превидени за 1000 волта що годе. Кабела и изолацията си е на ниво.
vasko9999 - специалист
Колеги,полиращата машина има ли регулиране на оборотите,до колкото видях няма.А самата машина ще върши ли работа според вас?По-напред в темата някой беше писал че не става.Ще съм благодарен и за още мнения.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Някой купи ли си съботната машинка за подстригване? Да ме е яд ли, да не ме ли? :-)
dadko - майстор
Имам предчувствие, че ще пуснат компресор и пневматични принадлежности, тъй като са обновили описанията в Lidl Service
А и вече тече такава промоция в някои европейски магазини.
Аз, обаче няма да си купя.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: