Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
dadko - майстор
.
Последна промяна от dadko на вт сеп 08, 2015 8:18 pm, променено общо 1 път.
medel76 - специалист
Не точно.,но е факт.
medel76 - специалист
DADKO без да си видял нещо как може да пишеш и говориш.Малко не сериозно ми се вижда
kalpev - специалист
medel76 написа:
А какво мислите за таблата с открит монтаж?
Тъй като вече стайте са измазани май се спрях на този монтаж,иначе къртене и става ужас.и кабелите ще скрия с бели первази или по точно улей и няма да има къртене.
Това е добро решение за теб "for then and now", в случая.
И наистина, при правилно подбрано, правилно свързано и прецизно изпълнение на окабеляването, може да задоволи и някой по-претенциозен вкус. Виждал съм такива и е постижимо. Успех :)

Ако не - къртене му е...
kalpev - специалист
Aхаха :)
"Ви"?
Освен със собственото си аз, което не е равнопоставено и взело превес (засега :prayer: ), съм самичък в момента :)
Как беше...тук всички сме съфорумци, демек близки и колеги :yawinkle:

OFF: шегичка...римува се с красотичка...

И сериозно - за нищо! Наистина дерзай красиво и Ти пожелавам успех :thumbs:
dadko - майстор
medel76 написа:
DADKO без да си видял нещо как може да пишеш и говориш.Малко не сериозно ми се вижда
Прав си. Няма да ти пиша повече в темата. И щото на всички говориш на "Вие", а на мене- на "ти". :evil:
kalpev - специалист
medel76, какво стана с ел. инсталацията и докъде я докара? Пиши и за успокоение, че hidrazin е много прав... :?
medel76 - специалист
Още нищо не е направено.Като дойде ел.техника ще каже дали може да се направи допълнително табло без къртене,че лошо ми става да си помисля за къртене на измазани стени..На долния етаж може да се кърти,но горе ...... :roll: :prayer: :vom: Като стане,ще ви пиша тук :yawinkle:

Тема "въпрос за ел.инсталация на село" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: