Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
prascho - майстор
takezo написа:
prascho , с друго си вадя хляба ...и не съм "хукнал" споко .
Това ми е хоби , любител съм и не съм го крил никога .
Форума е "Направи си сам" , а не кой е по-по-най .
И ти не си този които ще определя моята квалификация ...
За пореден път ти казвам че клиента така го искаше ...но ти май не схващаш.

Благодаря ти за компетентните съвети , но нямам нужда .
Ако нещо ми не е ясно за в бъдеще ..теб ще питам споко.
Не спами повече в темата моля те .
Когато човек работи благотворително отсрещната страна не се дефинира като "клиент".

Приятел, ти май си на друга планета и не четеш. Аз не съм посочил никаква препоръка относно "твоята работа" за да ме иронизираш. Не възнамерявам и на когото и да било да налагам мнение. Форумците изказаха упреци, мен не ме уважаваш това е ясно но очевадно е, че се подиграваш и на тях. Всъщност тези снимки дето си ги плеснал не са ли точно за повдигане на твоето его!
Takezo Sensey - модератор
Шпакловано :)

Прикачен файл

Изобр.050.jpg
Изобр.050.jpg (46.95 KиБ) Видяна 9238 пъти
Matchless - специалист
Бих искал да изкажа моето скромно мнение ако може и без да засегна някой ще е много добре.Според мен не е чак толкова важно ,че профилите са на 60 а не на 50 колкото картона да е напречно на конструкцията.Това е разбира се ако се работи с качествени материали.Под качествени наблягам най-вече на качеството на картона,качествния картон има нишки разположени надлъжно и диагонално на листа и пречат да висне.Когато е надлъжно на конструкцията нишките не изпълняват функцията си.
Картона е на KNAUF , нишки не видях ..ама може и да има :?
Няма да има проблем , ако имаше рискове нямаше да го направим. :-D
The_FAN - специалист
Пожароустойчивия картон на Knauf е с нишки
Matchless - специалист
:)
Това,че има надпис кнауф не го прави кнауф.Работил съм с материали на кнауф и ригипс който са били под всякаква критика-парченца хартии в самия лист,отлепен картон от гипса,лющещи се и ръждясващи профили и т.н.Явно има "тихи" цехчета и заводи който печатат марка по избор на клиента върху материалите си.Не казвам ,че има риск,нито критикувам работата,напротив-много добре се е получило.
Това за картона е вярно , прословития КНАУФ има шупли , мехурчета въздух като го режеш с ножчето , и остието спира,пропада , ужааааас.
The_FAN , това за пожароустойчивия е вярно , супер як е ...ама и цената му е :|
stokie - специалист
не съм работил с картон който няма шупли и няма нишки вътре, ама на която и фирма да е!
Няма значение картона само да не е стоял на открито и да не е влажен, а като гледам повечето складове го съхраняват на открито :lol:
The_FAN - специалист
Да не забравяме че "братята" македонци го паравят за БГ.
До края на 2008 пускат завода за картон в Гълъбово и да видим.
Takezo, ако режеш картона от към лицето а не от към гърба няма да ти подскача ножчето.... незнам дали си обърнал внимание.

Тема "Едно таванче...КУХНЯТА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: