• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 75
Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
Не мога да се сдържа да не се поФаля ...
MSI H81M-E33 + Pentium G3250 + Kingston DDR3 1600 8 GB + Toshiba 1 TB SATA3 + Kingston HyperX 120 GB ... и за капак - гърбава клавиатура на Microsoft на смешни пари ... Ми така де, фирмата има нужда и от такива неща :) :)
Последна промяна от Chefo77 на чет сеп 10, 2015 12:27 am, променено общо 1 път.
KingLin - майстор
Chefo77 написа:
Kingston DDR3 1600 8 MB
Чефо не се връщай 20 години назад молим ти се :-D Да ти е честит новия интелект и да си вземеш хубави геймърски клавиатура мишка и слушалки че иначе язък :lol:
Chefo77 - майстор
Е сега защо се заяждаш?
Кой ще играе на тоя комп? Времената отминаха. Това си е офис машинка :)
Периферията си я имам :wink:
KingLin - майстор
Значи от всичките игри които няма да играеш тази която НАЙ няма да я играеш гледай да е на SSD-то :wink: И задължиелно тествай скоростите на SSD-то че аз с моето брах ядове навремето. Работеше наполовината от възможностите си доста време докато се усетя. ETO ти програмка за тестване дали постига това дето му пише в книжката. Разбира се там са написани максималните скорости но все пак трябва да ги доближаваш.
Винбозата ми все още зарежда за 10 сек от как съм с ssd :)
dadko - майстор
Е, щом и с комповете ще се хвалим:

Прикачен файл

printscreen_comp.png
Chefo77 - майстор
Мнооого добри параметри!
Пък щом може да се похвалим за ново телефонче или вертче, не виждам защо и за комп да не се поФалим :) То и компота е ел.инструмент.
dadko - майстор
Има си хас да не са добри. За тези пари ако не е добър компа...??? Само видеокартата е две иляди лева.
Уж професионална, ама пак издиша на моменти, като го натоваря с някое голямо 3D с много детайли.
dadko - майстор
nikolson написа:
Да не копаш жетони???
Не.Работя с 3D софтуер, който гълта много ресурс.
kalpev - специалист
Еха, страхотна машинка, dadko :supz:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 75

Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: