• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 47
Всичко за дърводелството
Hplane - специалист
Двойна никак пък и нагоре още повече.Средно се продават до 15-тана паунда бройката.
profesionalist_wood - майстор
Е,аз имам 30 рендета. По късно ще каче снимки :lol:
Bradley - специалист
Видях го туй ренденце ама му липсват ножа и чипбрейкъра... айде - ножове се намират ама чипбрейкър не съм виждал да се продава отделно, така че ако си намя човек донор ренде има да търси :? :? :?

Мернах пак в олx анант - индийско - срещал съм отзиви че биват като за домашен майстор задачки ама му искат 90 лъва :axe:

има няколко 102-ки и 110-ки по онлайн битаците

отдавна не съм виждал читава 4-ка или 4 1/2 да изпадне на хубава цена...
bimbaeco - майстор
Ейч Плейн, 15 лири е средната цена без доставка - имаш 5 лири вътре в Англия и поне 7-8 лева до Еконт. Всичко под 50 лева за четворка си е подарък, според мене.
Брадли, добре че каза, че няма нож и чип брейкър, бях се засилил аз да го взимам, въпреки че вече имам 3 четворки #-o
Пусти мерак :-D
Последна промяна от bimbaeco на чет сеп 10, 2015 1:11 pm, променено общо 2 пъти.
Hplane - специалист
Имах предвид че е без нож и чипбрейкър.Затова парите ми струват множко.
bimbaeco - майстор
Така е, прави сте и двамата. Без нож - иди-дойди, но без чипбрейкър вече става скъпо.
Ти си сложил шайба вместо чипбрейкър на фалцовото ренде. Не ти ли прескача ножа така?
Hplane - специалист
Засега не съм го подлагал на здрава работа.Само една малка летва и не прескачаше.А при нужда ще търся някой стар чипбрейкър.
Bradley - специалист
някой купувал ли е от новите рендета на станли от ташев галвинг и стават ли за нещо
- как е качеството на отливката
- как е напасването на основата
- гледам дръжките са пластмаса - здраве да е - винаги могат да се сменят с дърво
- как се представят ножовете от А2 стомана

- питам защото ми трябва за подарък на човек, който харесва идеята за ренде, ще ползва ренде половин дузина пъти в годината за аматьорски diy проекти, но никога няма да тръгне да работи със стар или реставриран инструмент /обича всичко да му е ново и лъскаво/ - хора всякакви :? :? :? - а честно казано lie nielsen, veritas, wood river са ми извън бюджета...
bimbaeco - майстор
Не са добри новите. Преди време имах едно. Дръжките се чупят лесно, особено като е студено. При положение, че в Ташев са 134 лева, направо си е кофти сделка.
Купи старо и му направи пълна реставрация. Аз така направих с дин Рекорд № 5 миналата година. Човекът, на когото го подарих каза, че така му е още по-скъпо, като знае че съм го реставрирал.
Ако нямаш време, поръчай един Киянгшенг от Рътлъндс http://www.rutlands.co.uk/sp+woodworkin ... eng+dk1345. Със стотина лева е повече, но е от класата на Wood River.
Bradley - специалист
благодаря за линка - спасява ми кожата :prayer:
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 47

Тема "Заточване на рендета ,,Гладик,," | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: