• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 180
Всичко за дърводелството
griffin - майстор
Нема шанс :-D , лесно се правят, а и тия кат гледам може би още една или две нема да е излишна хихих, зависи какво се прави :)
ZEDYCUS - майстор
Ти дам една идея, вместо да точиш шайби, може да използваш евтини ролки от машина за плочки. На Райдър не вярвам да е много скъпа. :partyman:
griffin - майстор
Тука немам радър за съжаление хихи :-D
mavryt4o - майстор
griffin написа:
чертилки за дърво :)
идеята е екстра и аз имам нужда от такова нещо само мисля едно каналче с фрезата и имплантиране на тънка рулетка в него
mavryt4o - майстор
и аз докато чакам да изкарат материал от сушилнята за новите проекти си направих няколко неща

Прикачен файл

100920151202.jpg
Николай Николов - специалист
Има ли някъде планове за тези стеги с двете дръжки? Нещо не им намирам специфичното име на английски.
griffin - майстор
mavryt4o написа:
и аз докато чакам да изкарат материал от сушилнята за новите проекти си направих няколко неща
Убава идея за перото :) :supz:
nikolson - майстор
Николай Николов написа:
Има ли някъде планове за тези стеги с двете дръжки? Нещо не им намирам специфичното име на английски.
Hand screw clamp
mavryt4o - майстор
nikolson написа:
Николай Николов написа:
Hand screw clamp
копирах тези дето ги прави на 4 серий в тубата само дето не ги цепих на две ако има някой интерес да прави ще наснимам по-подробно с измервания само мога да кажа че са много добри сами се напасват по материала
mavryt4o - майстор
griffin написа:
mavryt4o написа:
Убава идея за перото :) :supz:
дъб-чам-дъб-чам-дъб-чам.... :-D
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: