nikolson написа:Истинска помпа. На схемата се вижда, че може да се свърже и за работа на монофазен ток.На схемата се вижда че не може да работи на монофазно напрежение.

Ма той човека си е написал че е трифазна де.

nikolson написа:Истинска помпа. На схемата се вижда, че може да се свърже и за работа на монофазен ток.На схемата се вижда че не може да работи на монофазно напрежение.
hidrazin написа:Затуй не се занимавам с токове.nikolson написа:Истинска помпа. На схемата се вижда, че може да се свърже и за работа на монофазен ток.На схемата се вижда че не може да работи на монофазно напрежение.![]()
la_bamz написа:Много хубава машинка, но не е ли скъпа. Имам стария модел, и ми дойде около 620 лв с доставката от Англия. Без бор апарат е, но и разликата в цената е доста сериозна.Мислех да си замълча, но много обичам да ме правят на идиот.
Лично мнение, не се заяждам.
Фитилчо написа:не знам за какво ви е спора и за какво се боритеla_bamz написа:Много хубава машинка, но не е ли скъпа. Имам стария модел, и ми дойде около 620 лв с доставката от Англия. Без бор апарат е, но и разликата в цената е доста сериозна.Мислех да си замълча, но много обичам да ме правят на идиот.
Лично мнение, не се заяждам.
Искам да ми обясниш, как стана така, че машината ти струва 620 лева, при положение, че търга свърши на 230 паунда.Фиксинг на 30 март е бил 2,70 по курса на Ройтерс, който ползва и ПейПал.
В нашата къща 2+2 = 4 , ако у вас е равно на 3, то това е друга бира !
Искам да ми обясниш , след като това е само цената на машината, как тя от най затънтеното кътче на северна Англия дойде до Варна, сигурно прелетя сама, или използва пощенски гълъби.
ДОставката на тази машина е МИНИМУМ 250 лева и то до София...
Да не говорим, че е на 300К км твоята машина и е от старият модел с избелен фенс , мръсна и доста ползвана..
Що си мислиш, че като си направил един фийдбек в Ибей , то ние вадим картофите с бомби.... ?
Е аз съм с лилава звезда, и пак си трая и най-вече не лъжа хората.
Тази машина не е стъпила по-малко от 850 лева във Варна, ако е нужно ще се обадя на Теньо да питам колко е била доставката, не ми е проблем.
За да не съм голословен:
nikolson написа:Ми тогава недей да правиш грешни умозаключения. Може да подведеш някой.hidrazin написа:Затуй не се занимавам с токове.nikolson написа:Истинска помпа. На схемата се вижда, че може да се свърже и за работа на монофазен ток.На схемата се вижда че не може да работи на монофазно напрежение.![]()
hidrazin написа:Язе мислим, че може! Трябват и само още малко чаркове.nikolson написа:Истинска помпа. На схемата се вижда, че може да се свърже и за работа на монофазен ток.На схемата се вижда че не може да работи на монофазно напрежение.![]()
kuger написа:Причината да го напише, не е, че не може да стане с фазоизместващ кондензатор. Просто го е яд, заради политическите убеждения.hidrazin написа:Язе мислим, че може! Трябват и само още малко чаркове.nikolson написа:Истинска помпа. На схемата се вижда, че може да се свърже и за работа на монофазен ток.На схемата се вижда че не може да работи на монофазно напрежение.![]()
hidrazin, ти си на ред
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: