n_a написа:Защо си мисля , че при една правилна подредба на водната инсталация проблем няма да има.pachosz написа:... Голям кеф.Еееее, доволен, еее, честито!

n_a написа:Защо си мисля , че при една правилна подредба на водната инсталация проблем няма да има.pachosz написа:... Голям кеф.Еееее, доволен, еее, честито!
iivanov написа:Колега, можеш ли да споделиш каква е правилната подредба, че ми предстои да изграждам нов водопровод и ако мога да намаля проблемите ще съм благодарен.
Защо си мисля , че при една правилна подредба на водната инсталация проблем няма да има.При мен , например , поблем няма . Каквото и да пусна , дебита намалява и на топлата , и на студената вода.
stonesour написа:ще, ще.Дреме ми за Лидл, колко до за Булгартабак и техните клиенти! Не слагай Спарки до Макита!
абе разбирач, на тоя ъглошлайф на кутията пише ли че не може да нарежеш 20 квадрата плочи?![]()
пише, ли че, ако не го вземам за да го пусна за 5 минути в месеца, гаранцията не важи и трябва да си купя макита, спарки или бош?!
ай да си налягаш парцалките и да не се праиш на моралист.
а за лидл не бери грижа. направили са си сметката и си уважават гаранциите, за което заслужават поздравления.
klomo написа: ... начин на мислене. ....Да преебеш системата.....Се едно LiDL са малоумни идиоти. Бизнесът си прави сметката. Ти си прави твоята. Аз си правя моята.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: