hidrazin написа:Дано колегата ме извини за оффтопа.Важното е да се зачекне някаква тема, а после и да прерасне в по-широка дискусия.

hidrazin написа:Дано колегата ме извини за оффтопа.Важното е да се зачекне някаква тема, а после и да прерасне в по-широка дискусия.
chapara написа:С тоя ВЕФ уби коча с лопата, на мен за селските къщи ми наподариха купища стереоуредбиЧе какво му е на ВЕФа. Има си УКВ. Озвучва ми двора. Слушам новините като си чопля в градината/ и аз говоря за селски имот/, псувам политиците и рекламите и се рзтоварвам психически.
hidrazin написа:... я малко оффтоп...От доста време не съм правил с чипове, последно беше LM3886.
Дано колегата ме извини за оффтопа.
Neno Er написа:Ще се огледам за някой подаръкchapara написа:С тоя ВЕФ уби коча с лопата, на мен за селските къщи ми наподариха купища стереоуредбиЧе какво му е на ВЕФа. Има си УКВ. Озвучва ми двора. Слушам новините като си чопля в градината/ и аз говоря за селски имот/, псувам политиците и рекламите и се рзтоварвам психически.
hidrazin написа:Абе sstefanov я малко оффтоп. Имаш ли някоя свястна схема за стъпало? Тези дни ми изпадна това:Ако са оригинални стк не го разваляй.
http://www.hifi-pictures.net/amplifiers ... 0H/amp.htm
Ноооо... тея STK-та нещо .... абе не ми харесват. Мисля да взема, да взема и накрая да го изкормя като му бучна нещо по-свястно.![]()
Просто не ми се експериментира и не ми се открива топлата вода. Пък и времето нещо напоследък все не стига.
Вътре захранването е с два отделни трафа за всеки канал. Към STK-тата ходят +/- 81V.
Радиаторите мисля че са доволно прилични. Има и място за принудително охлаждане.
Абе общо взето има много място и предразполага към ТНТМ.![]()
Дано колегата ме извини за оффтопа.
jordanvass написа:Нено, тая машина, доколкото помня, си има вътре мрежов трансформатор, изправител и филтър, за да работи направо от контакта.Да така е, но е експлоатиран без да се изключва от мрежата и захранването нещо му е станало. Като се включи има силен брум и нищо друго. Понеже имам едни 12 V акумулатори, исках да го захранвам с тях и да си го разнасям из двора.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: