• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 56
Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Тоя струва само 50 лв втора ръка,дори в магазина ни имаме 5 и никой не ги иска :? Сервизите отказват да ги вземат. Ако е на Crown ще ти го треснат в главата :-D
stan73 - майстор
profesionalist_wood написа:
Тоя струва само 50 лв втора ръка,дори в магазина ни имаме 5 и никой не ги иска :? Сервизите отказват да ги вземат. Ако е на Crown ще ти го треснат в главата :-D
Това пък в каква връзка (не можах да проумея) - както поне 2/3 от мненията ти са откровен "талаш" ?
Явно нито Велин, нито аз ще го търгуваме (или друг ако го вземе...). А аз лично (ако го получа) мислех да го ползвам за СиДи плеър. Обикновено конверторите на Панасоник са качествени, съответно звукът трябва да е добър (поне така предполагам...).
profesionalist_wood - майстор
Не казвам,че може да се търгува но да го имате предвид с ремонтите :-D Често пращят с звука
А нее така че темите ми са талаш,мога и да ти покажа да си оправиш телевизор велико търново 84 който предполагам ще искаш да го изхвърлиш ако имаш такъв..... :-D Айде да не се впускам в подробности

:partyman:
shotik - майстор
Ето пантите за диван
Прикачен файл:
CIMG5920.JPG
Прикачен файл:
CIMG5921.JPG
KingLin - майстор
Не се карайте бре :) Нито съм гледал колко струва, нито съм го пуснал за продажба. Предложих го за подаряване и Kasap беше първи. Помоли ме човека да го задържа до края на седмицата. Ако се размине с идването ще го дам на stan73 който беше втори.
Kasap - специалист
А, никакво разминаване! Отнасям го като прасе - сатър...
Но обещавам да компенсирам втория в класирането с една студена бира!
Chefo77 - майстор
В багажника намерих един чисто нов диск на Райдър, 200 мм, 24 зъба, 16 мм централен отвор. Ако на някой градски ще му свърши работа, да свирка. Днес съм в "Китайската стена", за инфо.
Svetoslavoff1 - майстор
Chefo77 написа:
В багажника намерих един чисто нов диск на Райдър, 200 мм, 24 зъба, 16 мм централен отвор. Ако на някой градски ще му свърши работа, да свирка. Днес съм в "Китайската стена", за инфо.
Имаш лс
Andri01 - майстор
24 зъба? Я стига бе,те по-малко от моите,бе! :?
wanderer - специалист
  • подарявам оригиналните шайби от банциг Einhell BS 3I5. почти не са работили, в отлично състояние.
  • малка шайба - отвор за оста - 14 мм. малък диаметър - 35мм, голям диаметър 62мм. материал - стомана
  • голяма шайба - малък диаметър 122мм, голям диаметър 145мм. материал - алуминий
пращам с еконт за ваша сметка :-D

Прикачен файл

IMG_7613.JPG

Прикачен файл

IMG_7611.JPG

Прикачен файл

IMG_7610.JPG
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23