Най - вълнуващия въпрос зимно време.
milenskior - специалист
ico_3 написа:
Ок разбрах.Къщата ти на един или два етажа.Чудя се за кутията дали ще мога да се справя сам един лист ламарина дали ще ми стигне гледам че са 2/1 м щото ми искат 300 лв за нея.И моята помпа е към горелката а на един приятел същия майстор който монтира моята си я е оставил към котела,чудя се дали този варинт не е по добър?
Къщата ми е на два етажа.
За справянето всичко зависи от теб.Какви умения имаш и какви машини.Аз съм малко привилигирован, защото бачкам в машиностроителен завод и имам под ръка всякакви металообработващи машини.
Дали ще ти стигне един лист ламарина лесно можеш да сметнеш като си направиш една скица на това което ще правиш и извадиш размери на заготовките. След това ги налагаш на листа и ще разбереш.
За помпата мисля че към горелката е по-добрия вариант.
filmatoplo - майстор
:) В завод и аз мога -блазе ти :wink:
damyaniq - специалист
Колеги!Грейко имат ли комбиниран котел за дърва и пелети. Колко киловата и на каква цена?Колегата Ганев може и да е видял нещо в Горна Оряховица. :?:
lakosste - специалист
Качвам 2 снимки доколкото може да се види работата със сл. пелети.Потковата която се образува не си личи много на снимката а и е леко по неправилно оформена отколкото на дървесни.

Прикачен файл

IMG_20150915_202526.jpg

Прикачен файл

IMG_20150915_202427.jpg
n.ganev - майстор
damyaniq написа:
Колеги!Грейко имат ли комбиниран котел за дърва и пелети. Колко киловата и на каква цена?Колегата Ганев може и да е видял нещо в Горна Оряховица. :?:
Писали сме много пъти, че първоначалният вариант беше комбиниран с още една врата като допълнително се купува дооборудване. Към настоящият момент си го поръчваш в който вариант искаш.
Гамата от мощности е еднаква и за двата вида - 20, 30 и 50кВ.
LazarGanev - "Велик майстор"
50кВт май е само пелетен
damyaniq - специалист
Благодаря за бързия отговор,а цени?
n.ganev - майстор
LazarGanev написа:
50кВт май е само пелетен
Не ми се е налагало да поръчвам такъв - може и да си прав. Но 50 със сигурност има пелетен.
димитар кисиов - специалист
В четвъртък чакам 50кв.в любимец може да доидеш даго видиш
n.ganev - майстор
Виждал съм :-D и съм пипал :-D :cool:

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: