Най - вълнуващия въпрос зимно време.
димитар кисиов - специалист
Е добре пак ще съм сам на банкета там до гърция ще я настроим с узаки
n.ganev - майстор
Абе ти ела да удариш едно рамо до края на месеца па аз ше ти подаря една кутийка и ще дойда на банкета :partyman:
lakosste - специалист
lakosste написа:
Качвам 2 снимки доколкото може да се види работата със сл. пелети.Потковата която се образува не си личи много на снимката а и е леко по неправилно оформена отколкото на дървесни.
Някой ще се изкаже ли нещо за снимките-ако се разбира нещо от тях де
n.ganev - майстор
Сложи ли турболатори? Май - не. Вижда ми се че огъня бяга бързо или въздуха е много :? . Ако няма турболатори - притвори клапата на комина и пробвай да намалиш въздуха.
n.ganev написа:
Абе ти ела да удариш едно рамо до края на месеца па аз ше ти подаря една кутийка и ще дойда на банкета :partyman:
Ми то кутиките са три от днес и ако не работи котела няма банкет няма как да дода маи
lakosste написа:
Качвам 2 снимки доколкото може да се види работата със сл. пелети.Потковата която се образува не си личи много на снимката а и е леко по неправилно оформена отколкото на дървесни.
При отворена врата потковата се разпада точно както описваш като изтине времето ще имаш възможност за по дълго няблюдение
n.ganev - майстор
:lol: Е тука не уцели. Човека е със същата комбинация като моята и киризи пУтковата като мен през една шпионка отгоре Баси - този път на следващия банкет пак ще си срещу мен :cool: . Знам, че няма да дойдеш сега щот сме на един огън.
Не познах добра снимка за шпионка
n.ganev - майстор
Прикачен файл:
Снимка0078.jpg
Прикачен файл:
Снимка0077.jpg
Мога да ти метна и по добра ама имаш големи шАмари. Айде от мен да мине
n.ganev - майстор
Прикачен файл:
Снимка0084.jpg
Прикачен файл: