• 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
hidrazin - майстор
Икономията е майката на мизерията.
Като гледам в тоя Маверик има място да му сложиш един котел на въглища?
Със сигурност ще ти излезе още по-евтино.
Пък и може да купиш кюмюр на черно от Перник, Крумовград, Момчилград...
:partyman:
jekasus - майстор
Хидра, и трите града са бая далеч от Варна...
hidrazin - майстор
Ми да кара на водорасли бре. Там поне има. :-D
Гориво от водорасли
:-D
kuger - майстор
Провокирате ме, тоя Маверик трактор ли, камион ли, автобус ли е? Да харчи 12/100 нафта? Ако го имах, отдавна щеше да мине камъните на "Германката", на път към дъното на морето. А после щях да се застрелям!
Май много стягаш. Моята дърта Рено Лагуна 2,2д и само 83 коня, нищо,че е на 20 години харчи при голям зор 8 на сто, и още може да стигне 170 км/час, и представи си не пуши!

пп:Моля, спрете да си хвалите "запалките"!
hidrazin - майстор
[quote="kuger"... тоя Маверик трактор ли, камион ли, автобус ли е? Да харчи 12/100 нафта? ...[/quote]
Не бе. ФОРД е. :-D
kuger - майстор
hidrazin написа:
[quote="kuger"... тоя Маверик трактор ли, камион ли, автобус ли е? Да харчи 12/100 нафта? ...
Не бе. ФОРД е. :-D
:partyman:[/quote]
Все в киреча!! Не става, тоя, дето го е купил е супер мазохист!! Аз с тея 12 литра минавам поне 200 км.

пп: Да не съм голословен, сега карам 1,9 dci 130 катъра, ама си имам и дъртата Лагуна.
Последна промяна от kuger на чет сеп 17, 2015 10:58 pm, променено общо 1 път.
stoianov_n - специалист
Chefo77 написа:
stivemaster написа:
Тогава хайде да погледнете колко гори Фокус Екобуст 1.0 125 к.с. ....
А сега обясни на феновете на простото или по-скоро антифеновете на суперсложните и суперскъпите за поддръжка дизелови автомобили, колко по-сложен е този двигател от суперопростения 1.8 моно на ФВ, че някои изпадат в див потрес когато се зададе опасност да дадат 5 лева повече за поддръжка. Не за друго, ами защото са скъсани и търсят 1000 начина да си оправдаят недъгавия начин на разсъждение - с опасност от хипотетични постоянни изключително високи разходи.
Пак бързаш колега...да напишеш нещо.....
Пример -маслен филтър
-Форд фокус 1.0-20 лева
-VW golf/Vento/Passat-6 лева :cool:
Въздушен филтър
-фокус-22 лева
-VW-10 лева :cool:
да продължавам ли? :-D
stivemaster - майстор
Да има място наистина, за квото ми е кеф (няма да изреждам).Кеф ми беше, сложих му Ланди Ренцо инжекцион.По принцип колата двига 100 за 10сек., ако лаптопа е в колата може да ги вдига и за 8 сек. (абсолютно съм изненадан от постижението) с цената на 25% повишаване на разхода.Ако пък ми е кеф, съм постигнал над два пъти икономия спрямо дизел.

ПП
Поука лично за мен, не касаеща никого конкретно - дано някой ден не стана кратун, осакатен от комунизма. Да не знам поне какво изразяват крилатите фрази във филмите на Т.Колев. Да влизам във форумите поред на номерата, само и само комплексарската ми душа да получи покой, дърлейки се със когото ми падне, за каквото ми падне.Що пък не, ако ми позволяват ?
Последна промяна от stivemaster на пет сеп 18, 2015 12:02 am, променено общо 1 път.
stoianov_n - специалист
stivemaster написа:
Да има място наистина, за квото ми е кеф (няма да изреждам).Кеф ми беше, сложих му Ланди Ренцо инжекцион.По принцип колата двига 100 за 10сек. ако лаптопа е в колата може да ги вдига и за 8 сек. (абсолютно съм изненадан от постижението) с цената на 25% повишаване на разхода.Ако пък ми е кеф съм постигнал над два пъти икономия спрямо дизел.
Поука лично за мен, не касаеща никого - дано някой ден не стана кратун, осакатен от комунизма и да не знам поне какво отразяват крилатите фрази във филмите на Т.Колев. Да влизам във форумите поред на номерата, само и само комплексарската ми душа да получи покой, дърлейки се със когото ми падне за каквото ми падне.Що пък не, ако ми позволяват ?
=D> =D> =D> :prayer: :prayer: :klatsch: :klatsch:
hidrazin - майстор
stoianov_n написа:
...Пак бързаш колега...да напишеш нещо.....
Пример -маслен филтър
-Форд фокус 1.0-20 лева
-VW golf/Vento/Passat-6 лева :cool:
Това съвсем не са коректни сметки. Избираш един и същи магазин и един и същи производител.
После сравняваш. И резултатите стават други:
Маслен филтър за FORD FOCUS 1.0 EcoBoost - 11.30 лева
Маслен филтър за VW PASSAT/VENTO/GOLF - 10.31 лева
Другаде може да е обратно.
Taaa.... кой, какви боклуци за по два лева си слага по колата, си е негов проблем.
P.S. Много здраве на газовите пърлачки за прасета. :lol:

Последна промяна от hidrazin на чет сеп 17, 2015 11:44 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 154

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: