• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 107
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
jordanvass - майстор
profesionalist_wood написа:
Ако изпишат името на Путин (Не че има малко идиоти) Ритуално ще си отрежа вените
Ти как пишеш с тия отрязани вени? :wink:
Въпросът беше за надписите по кока-колата. Изписани на кирилица, мислиш ли, че са предназначени И за бежанците, които бъкел не разбират от български? Тези надписи са за съществуващото българско население, включително и това с турски имена, а не за чужденците. Иначе си прав - и аз не искам тук да идват имигранти, та ако ще и християни да са. Но на практика трудно ще се спасим от тая вълна.
profesionalist_wood - майстор
jordanvass написа:
profesionalist_wood написа:
Ако изпишат името на Путин (Не че има малко идиоти) Ритуално ще си отрежа вените
Ти как пишеш с тия отрязани вени? :wink:
Въпросът беше за надписите по кока-колата. Изписани на кирилица, мислиш ли, че са предназначени И за бежанците, които бъкел не разбират от български? Тези надписи са за съществуващото българско население, включително и това с турски имена, а не за чужденците. Иначе си прав - и аз не искам тук да идват имигранти, та ако ще и християни да са. Но на практика трудно ще се спасим от тая вълна.

Пишем,пишем другарю :lol:
Еми ясно е че има потурчени българи с мюмюнски имена но тенденцията се увеличава...но времето ще покаже
Е,за имигрантите,ядосан съм че вчера назначили 30 сирийски бежанци в бюрата по труда на чудесни позиции докато мен ме мотаят с месеци от бюрото......пък може и на теб да ти вземат мястото,нали е демократично и европейско...един вид...
nikolovvd - майстор
Предполагам вече разбирате защо западно европейците ни мразят толкова нас - източно европейците?
Абе що все пишат от разни пророци и книги и статии че Балканите ще станат най-привлекателното място в света? Че България ще стане Швейцария на Балканите? За идеята за Балкански съюз? И че през 2030-та щяло да има НСР но евросъюза щял да зависи от Балканите? Затова ли ще ни мразят западноевропейците? Само предполагам но времето ще покаже дали наистина е заради това? Поразтърси се в нета,нямам сега време да ровя аз :?

Аз наистина искам много да стане България Швейцария на Балканите
Мда... толкова сме загубени че нямам думи
http://www.dnes.bg/stranata/2015/12/11/ ... ora.286202
Ако така ми нахлуят работници и да ме заплашват,много ще съжаляват че са се родили на тоя свят
ОТ Фейсбук:

Дойдох си на гости на село. Е всичко е както преди, въздухът чист, ухае на България, не е както в Берлин.
Улиците празни, тук там някой дядо и баба останали да пазят духът на Родината! В далечината забелязвам една фигура, която се е спряла на средата на шосето. Доближавам се до нея и виждам, че е възрастна женица с една празна пазарска торбичка .
- Момче, спри за малко .
- Да, бабо, кажи.
- Аз май съм се объркала чедо!
Поглеждам я учудено. Бабата стои и безпомощно ме гледа.
- Тръгнах към дома си, ама май съм поела в друга посока! - и избърсва една сълза от очите си.
- Къде живееш? - питам я.
- Ами на центъра на селото, аз съм жената на Дядо ти Трифон. Не го ли познаваш?
- Не - отвръщам аз.
Бабата ме поглежда и очите и отново се насълзяват.
- Как така се обърках - тюхка се женицата и оправя притеснено забрадката си.
- Да те съпроводя до домът ти - успокоих я аз.
- Благодаря ти - изохка тя и от очите и се стекаха сълзи.
Изпратих я и тръгнах по тихите улици, но нещо в мен се промени в главата ми нахлуха въпроси. Къде ли се скитат чедата на бедната женица? Дали и моята майка няма да стои един ден така объркана насред нищото? А аз пътник по чужди земи, вече не изпитвах удоволствие от разходката си . В главата ми незнайно от къде минаха сцени от група пенсионери, които плащат редовно разходите си и търпеливо чакат на опашките пред инкасаторите. После пред погледа ми преминаха сините лампи на депутатските мерцедеси. И голата истина блесна като току-що избърсан от прахта прозорец. Как живеят с пенсиите си хората, които построиха България? За това едва ли мисли правителството ! Но всъщност, какво означава думата Правителство? Народно събрание? Закони? Просто думи, от които се възползват определена група хора, а друга, по-голяма ги изпълнява с илюзията, че по-малката ще се сети за тях. Какви илюзии! Но само те остават на бедния народ! Надежда, която да го крепи през тежките зимни нощи, до мига, в който ще попита объркан, застанал смутен и отчаян на средата на пътя:
- Аз май се обърках чедо ...
А далече някъде ще се чуват клаксоните на колите, возещи най-голямата причина за неговото объркване, отдалечавайки я от проблема и водеща я към поредния банкет и пресконференция. "За тази година имаме такъв и такъв растеж...", "Инфлацията е само... процента"... Вече сме европейци... Осигурихме... работни места...." ... А бедният народ, който вече е остарял, продължава да стои в средата и сълзите му капят по земята, която е обработвал дълги години и която единствена ще се погрижи за него!
Автор: Едно ЧЕДО на БЪЛГАРИЯ ,което живее в ГЕРМАНИЯ!

ПС: Реших да не пускам снимката на бабата,защото не е редно според мен
hidrazin - майстор
Глупав, по-глупав, много глупав, съвсем глупав, хептен глупав ....
Обгазени в Пазарджик - баща и син, после семейството, после пожарникарите, после лекарите ... :-D
:partyman:
Krass - майстор
Достойни за наградите "Дарвин"
Andri01 - майстор
Айде бащата и сина-да! Но останалите да не са ги целували в устата? :?
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 107

Тема "Ако не беше истина щеше да е смешно...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: