• 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
stivemaster - майстор
Адашче, виждам аз виждам, ама че намесваш полови органи не ме кефи, разбираш ли ? А дето се ядеш за 200 об/мин ,това и от гуми може да е по ниски или меки.
Gadnyara - специалист
От гуми няма как да е - участват ДВГ и скоростна кутия. След датчика за скорост може да няма нищо и пак ще отчита... :wink:

Малко по спора. Тествах Hover H6, 2.0 турбо-дизел, около 150к.с. Голям вибратор, поне го очаквах и не се изненадах. Сигурно е с китайски тампони на мотора. :-D Мислех си, че може да става за нещо...преди да се кача.
stivemaster - майстор
Е попаднал си на нещо, което привидно има база за сравнение ,ама не е ли видно че "си изкарал играчи да забавляват публиката, ама си продал мача".Не говоря за тебе Хидра а за БМВ .Голям моторен инженеринг, демонстрират от баварската фирма, хората от атмосферно 3.0 изкарват повече коне с директно впръскване.
stan73 - майстор
Ето какво са изкарали "другите" хора:
https://www.youtube.com/watch?v=GVpj_lof6Us

Както и полезно инфо за TDI двигателите:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=24&t=40690
Chefo77 - майстор
stoianov_n написа:
Chefo77 написа:
Той двигателя трябва да е като твоя и вероятно и кутията ще е същата.
Цитирах мнението на Стоянов, не твоето.
пак от там
https://www.youtube.com/watch?v=47UeHTW_oGU
Как мислиш колега, този с тоя смешен бензин 1.8 дали няма да те направи смешен с ровъра... :-D
Турбокомпресора умишлено ли го пропусна, или не го забеляза? ;) Ще го направи и още как. Но все ми се струва, че има повече от спортен филтър там :-D

Адаш, хайде гледай си твоята камбанарийка и не ми чети постовете, като не те кефи, става ли? Извини ме, че накърних очните ти нерви, като използвах полови органи...
stivemaster - майстор
От де го вадиш туй самочувствие ве батка ,ей туй не мога да разбера.Иначе те разбирам напълно, ти не си виновен то така те кара.
stan73 - майстор
Към stivemaster: А отностно самочувствие, твоето си е направо в повече ! (отдавна мислех да го пиша, но сега вече няма как да се сдържа - справка: погледни си пак по-рано написаните глупости)
nikolovvd - майстор
Не предполагах, че OMW ще слязат толкова ниско, но е факт!
Идваха празници и миналия Петък, след като ми светна резервата "отскочих" до бензиностанцията. Заредих до горе, взех бележката и потеглих, че ме чакаше дълъг път. Като погледнах по-късно бележката, заредил съм 49.520 литра. Нямаше да е нищо особено, ако резервоара на колата не е 49 литра по каталог. Все пак колата е имала поне 4 литра гориво и пристигна на бензиностанцията на собствен ход а не с бутане!
Простото сметка показва, че поне с 10% лъжат, но иначе дават карти за отстъпка. С други думи няма никаква отстъпка за притежателите на такива карти, а останалите просто си ги крадат.
stan73 - майстор
И аз за съжаление имам подобен опит. Преди няколко години (между 3 и 10) зареждах бензин за бензиновия ми верижен трион няколко пъти в двулитрова бутика от Кока Кола. Та в двулитровата бутилка наливам 2 литра и очаквам да стигне нивото около това на кокаколата (като съм я купил), но не - с приблизително 200 милилитра по-малко. За съжаление вече не помня от кои зареждах тогава но са били някои от следните: ОМВ, Лукоил, Еко, Ромпетрол, Шел, Петрол (аз на други никога не зареждам). (тогава обаче забелязах откровеното нежелание на бензинджиите да ми налеят в прозрачната бутилка бензин (или заради безопасност, или по-вероятно са знаели, че ще се види, че е по-малко) А сега зареждам само от Еко, Ромпетрол и Лукоил (в този ред). Също от няколко години зареждам в немска пластмасова 5 литрова туба за гориво (ползвам бензинът или за моторния трион, или за измиване на нещата преди и след боядисване), която е черна и на практика колкото и да ти сипят - не се вижда.
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 154

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: