Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
chapara - майстор
Хе, то по важно е да се оправи теча на горната тераса защото влагата се е запътила към таваните и'. Не че не е важно да се отстрани цялостно проблема и аз подсказах вече как :wink:
tangratannakra - напреднал
Аз точно за тавана се притеснявам. Днес домоуправителя ми каза да си мацна малко силиконче и ш'са оправи :))))))) посмях се добре. Дори и съседката да не се съгласи - ще къртя отдолу

Иначе, домоуправитрлят сподели, че към тези тръби си има фитинги за сифона - фабрични. Но преди време имало много пукнати тръби от студ. Не знам дали това е причината.

За инвеститорът знам, че уж не пестял пари за матеряли, но изпълнителите са си оставили ръцете. Такава градски легенди се носят. Според мен няма едно нещо направено с акъла си в апартаментът. За другите си проблеми ще пускам други теми ;)

Но пък месатоположението е мн добро :))) дано да оцелеем зимата без да падне някоя стена.
peshaka11 - напреднал
Имах подобен проблем , след няколко безуспешни опита и 2 пъти нахлуване на вода в спалнята и смяна на ламинат и боя за около 800лв, извадихме тръбите при нашата тераса външни на скоби по стената ,покрихме терасата и забравихме за този воден ад :)
tangratannakra - напреднал
peshaka11 написа:
Имах подобен проблем , след няколко безуспешни опита и 2 пъти нахлуване на вода в спалнята и смяна на ламинат и боя за около 800лв, извадихме тръбите при нашата тераса външни на скоби по стената ,покрихме терасата и забравихме за този воден ад :)
А сами ли изкарахте тръбата или цялата кооперация? Че май сама няма как да си изкарам само моята тръба :D

Търся кадърни майстори за Пловдив.. Приемам предложения :rock:
peshaka11 - напреднал
Под сами разбирайте, с наши средства, на никого от блока не му пукаше че плочите плуват във вода ,на когото с спалнята се оттичат беше негов проблем ,оправете го овреме докато не е плуванало вътре , зимата в студовете.

Тема "Проблем с теч около улука! Как?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: