• 1
  • 2
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Lyuben_K - напреднал
Това го слагам тук, защото освен да се посмеем друго не ни остава :-D До скоро си мислех, че мога да пробивам алуминий с бургии за метал.. бил съм мното заблуден тип. За парче с дебелина 3мм отидоха 2 бургии, а тази на снимката наистина е толкова огъната. Май вече ги правят от някакъв мек метал :?

Изображение

Имам и усукана отверка, която се усука докато се опитвам да отвия един винт от дивана вкъщи. Като я изровя, ако не е изхвърлена, ще снимам и нея.

Някой ако има такива уникални инструменти, давайте да им се посмеем на качеството :-D
LazarGanev - "Велик майстор"
Всичко има на този свят - трябва да се внимава като се купува. По-лошото е, че такива ментета има и при храните и лекарствата.
unisex - специалист
Това което си снимал като огънато свредло не е това което е. :-D Това е свредло за пробиване на отвор в равнина разположена под прав ъгъл спрямо винтоверта.Сигурно не са те разбрали в магазина като си го купувал и са ти дали от този вид :jg: :jg: :jg: [/url]
masterval - майстор
Любен-К просто си е късметлия. :x :x :x
Моето виси надолу :? :? :?
Justy - майстор
masterval написа:
Любен-К просто си е късметлия. :x :x :x
Моето виси надолу :? :? :?
Двоен късмет - под прав ъгъл е огънато - при мен се огъна на ъгъл, не позволяващ повторна употреба :? Тичай за бира - какво се жалиш :lol:
masterval - майстор
Justy,
и ти си късметлия,
поне не си опикаваш обувките :-D :-D :-D :-D :-D
Justy - майстор
masterval написа:
Justy,
и ти си късметлия,
поне не си опикаваш обувките :-D :-D :-D :-D :-D
Включи машинката, де - ще пръска равномерно - може и да изкараш някой лев като поливаш градинки :? Ма, гледайте позитивно :lol:
masterval - майстор
Това е идея,
да се напоркам с Кюрасо, та да мяза на син камик, да стискам един час и
-Пай-се! -
и бегай с мангизите, докато не са клюмнали перуниките (например)
:-D :-D :-D
  • 1
  • 2

Тема "Интструменти менте" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: