Напишете въпрос свързан със санирането.
zmiori - специалист
преди време бях пуснал тема за лепене на стиропор върху стиропор. Вече го направих става лесно и много ефтино.
Понеже съм мързелив и се бях притеснил за почиствяането след извършване то на вътрешна изолация разните му там мрежички терадръндрън гипс шкурки и боядисване реших да направя нещо по простичко лесничко не мръсничко и толкова практично и реших стиропор 5 см. и върху него залепен формовани плочи 50/50/0.8 см. проблема беше в лепилото за залепване. първата част е лесна там по стандартния начин, лепило на циментова основа и дюбели. дотук лесно ами от тук нататък? рових в нета повече от месец и нищо колкретно. Колегата ми лепил със универсален силикон ама сутринта ги събитал от пода, друг със саника трети с Ц450 четвърти с лепило за стиропор ама те са всичките на водна основа и няма кои да дръпне влагата от лепилото.
В главата на саита има описание за лепене на стиропорови первази. но тои ползвал ДЕПРОФИТ /акрилен/
с добра цена на промоция 4.5 лева. това ми даде идея да пробвам с акрилен силикон за 1.8 лева "патрона" 280 милилитра. В гаража имах някакър стиропор отчупих две пърчета и ги мацнах притиснах ги и ги метнах на рафта, на другия ден /защото ги бях забравил/ опитах да ги разделя и о чудо стана МНОГО трудно. И реших започвам.
вече 48 часа си стоят там където съм го залепил./на тавана над 35 кв. метра./

Тема "еи така си реших проблема или накараи мързеливия на работа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: