Ел. инструментите. Консумативи.
nikolson - майстор
На мене ми харесва, но колко души ще работят с него?
Прикачен файл:
ffx.PNG
ffx.PNG (105.02 KиБ) Видяна 2952 пъти
nikolovvd - майстор
jekasus написа:
Има минуси , но за този клас 30 лв е от значение :-D
Един ръчен трион за итонг е 25-27 лв., а 30 лв. за ел.инструмент си е направо подарък.
Да не говорим, че за тази цена получаваш инструмент, с който да си свършиш някаква работа вкъщи, а не да си вадиш хляба.
Някой като ми каже 1500 лв. за труд на една баня и ми дойде с Райдар, първото и последно нещо което му се случва е да затвори входната врата отвън.
През Юли доста майстори минаха край мен, но всички идваха с професионална техника, което освен че ме впечетли и много ме зарадва.
jekasus - майстор
nikolovvd написа:
а 30 лв. за ел.инструмент си е направо подарък.
Това е разлика в цените на скила и райдъра.
Днес понапънах го на картона -
Минуси - загрява,
Нестабилно копче за скорости - когато завиваш в ъгъла и почти го търкаш по стената, копчето изключва,
Не ергономична дръжка, тъничка ми идва.
Не гумирана дръжката - претърках кожата на едната става на големия палец.
Плюсове -
Негумираната дръжка ме накара да работя със ръкавици :-D
По-висока скорост от Скила.
Не изгоря :-D .
10 метра кабел.
При мои малки обеми гипскартон и други, дето много се завиват видии, напълно ми стига.
Предпочетох профи перфоратор пред профи винтоверт.
С марката Скил съм приключил завинаги, тя просто слезе на ниво Райдър.
Остана ми само една оберфреза, но от ония отпреди 10-на години.
nikolovvd написа:
доста майстори минаха край мен, но всички идваха с професионална техника,
На калпав и най-добри инструменти да му дадеш - резултата ще бъде същия - калпав.
strashko7 - специалист
nikolson написа:
Прикачен файл:
ffx.PNG
като изключим шлайфа това е половината инструмент на дърводелец .по принцип трябва да преправям покрива на къщата и се зачудвам да си го взема
nikolson - майстор
strashko7 написа:
nikolson написа:
Прикачен файл:
ffx.PNG
като изключим шлайфа това е половината инструмент на дърводелец .по принцип трябва да преправям покрива на къщата и се зачудвам да си го взема
Умишлено дадох снимката и попитах колко души ще работят. Две батерии по 5 Ач са достатъчни, а сабленият трион ще е по-полезен на покрива. За разликата в цената ще купиш допълнителни консумативи, че и ще артиса.
strashko7 - специалист
nikolson написа:
strashko7 написа:
nikolson написа:
Прикачен файл:
ffx.PNG
Умишлено дадох снимката и попитах колко души ще работят. Две батерии по 5 Ач са достатъчни, а сабленият трион ще е по-полезен на покрива. За разликата в цената ще купиш допълнителни консумативи, че и ще артиса.
един или двама ще работят с тях идеята е да ползвам старите греди и отгоре да сложа осб плоскости и незнам сега как им викат мисля че мушама и отгоре да сложа битумни керемиди за да стане по бързо и да не си играя да връщам циглите на покрива отново.относно окомплектоването тук е малко не най нужното или с по нещо излишно но като комплект излизат доста по евтино отколкото поотделно.например само дрила и импакта струват 390 паунда
това е на метабо но комплекта е същие
http://www.ebay.co.uk/itm/Metabo-UK6850 ... 5b0dbd0aea
greco93 - напреднал
Здравейте. Насочил съм се да купувам винтоверт. Не съм профисионалист, не си изкарвам парите с този занаят. НО пък съм педант относно хубавите и качествени инструменти. Бих искал да Ви попитам относно Акумулаторен винтоверт FMC010LB Stanley. Добри ли са, как са откъм сервизи в България и всичко,което бихте ми казали за тази симпатична малка машинка. Ще съм Ви много благодарен за насоки и препоръки, също така.
Kumay - майстор
greco93 написа:
... Бих искал да Ви попитам относно Акумулаторен винтоверт FMC010LB Stanley. Добри ли са, как са откъм сервизи в България и всичко,което бихте ми казали за тази симпатична малка машинка. Ще съм Ви много благодарен за насоки и препоръки, също така.
Нямам преки наблюдения над тази машина, но за тези пари бих те насочил към DCD710 на DeWalt.
Поне ще е по-сигурно от към сервизи... въпреки, че са под една шапка. При Stanley ще са доста трудни нещата - екзотика са!
greco93 - напреднал
Ами той явно е същия по параметри, но пък стенли е по-компактен. Не можах да го намеря на каква цена е в БГ, а този стенли е на цена от 235лв.
greco93 - напреднал
Ще сгреша ли ако го взема него?

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: