Нека намерим най-тънките цени.
hakama - специалист
Къртача за 120лв , 1500Вт, 5J - читав ли е? Сега е на промоция, както и 4 бургии за 25лв.
mitko64 - майстор
Kупих такива 190мм, за 7лв. май беше, заедно с циНкуля, но не съм сигурен за цената, отвори старите брошури около 6-15 август, че съм на някакъв дърт лаптоп, нищо не отваря. Иначе са два диска 190мм с различен брой зъби. Имаше и кутийки за 210мм(за пендулите) и 160мм(за потапящият се циркуляр,дето не ни огря, смешното е че пуснаха дисковете). Бройката обаче в кутийките не знам колко е, понеже не купих. Такива 210мм купувах май месец, три броя , цена не помня точно, мисля около 15лв. беше. Отворите им са 30мм, плюс две дедуциращи шайби за 20 и 16 мм.
jekasus - майстор
hakama написа:
Къртача за 120лв , 1500Вт, 5J - читав ли е? Сега е на промоция, както и 4 бургии за 25лв.
По-добър от Райдер в същия ценови клас.
Реално добре се представи на плочки, мазилка тухли и итонг.
На бетона спряхме да го измъчваме, но там и 7-46 на Бош се озори...
gogyto - специалист
Всъщност се обърках аз, моя е 32мм стандарт Русия, няма да станат за мене.
mitko64 - майстор
Перфоратора са ми го купили, че съм в дълбоката провинция на гроздобер. Перник от 6 налични бройки, 15 мин. след отварянето са се изкупили 4. Иначе го знам какво може от миналата гдина, не се плаши и от бетон.
jekasus - майстор
Добрич явно по-спокоен град и са пуснали повече бройки :-D
Днес видях още 10 перфоратора...
vasko9999 - специалист
Дисковете за циркуляр бяха 7.99 лв. бройката, без значение размера.
Николай Николов - специалист
Ходих онзи ден в Луковитския Лидъл, имаше 10+ перфоратора, може утре да отскоча да си взема един, че скоро ще ми трябва. Ако няма конкретния артикул в магазина, винаги питайте, докарват от други локации, макар и с известно чакане, за което им правя голямо евала на лидълци.
jekasus - майстор
gogyto написа:
Я раздуй повече за подписа си, какви възможности в България и какви пари за година?
gogyto - специалист
jekasus написа:
gogyto написа:
Я раздуй повече за подписа си, какви възможности в България и какви пари за година?
За Добрич 160см, 7$ на три месеца))

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: