Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Убавицата подлежи ли на финни донастройки или е много руса :yawinkle: ?
димитар кисиов - специалист
Е запреличаш ме на сериял нали форума не е за любовни въпроси
n.ganev - майстор
Питам за ГОРЕЛКАТА защото се произвеждат брандирани, които са изрусени за Испания :yawinkle: . Анадъмо :cool: ?
n.ganev - майстор
Питам за ГОРЕЛКАТА защото се произвеждат брандирани, които са изрусени за Испания :yawinkle: . Анадъмо :cool: ?
Не стандартна горелка незнам какви са за испания
n.ganev - майстор
Има една реклама дето дядото вика на внука си за новото му гадже : " Ми то същото като старото... " и тук е така само дето са брандирани като твоя бус а скоро и баничарката ми :lol: :lol: :lol: . Ще открадна някоя идея от теб :razz:
n.ganev - майстор
димитар кисиов написа:
Не стандартна горелка незнам какви са за испания
До тук добре ама продавачката... брандирана ли е / Изрусена / или Умна и то до толкова, че да си купиш такива пелети :? ?
Ми аде а аз толкова сигурен в грейко че два часа опити и проверка на сонди докато опитам пелетите и разбера измамата
lakosste - специалист
lakosste написа:
LazarGanev написа:
Температурата се мери на максимална мощност при влязал в режим котел (работил поне час), котелна температура 70-80* и то в центъра на димоотвода. Нормално е да е 120-160*С
Благодаря за отговора.
Точно така ще го измеря довечера.
Измерих-120-130 градуса при работа на 3-та степенн ,на 2-ра държи около 110 а на 1-ва 100 градуса.Това е температура на изгорелите газове премерени с термомеър вкаран в средата на кюнеца.Термометъра е за измерване на изпичането във вътрешноста на хляб,блатове меса и течности.
Чакам мнение за тези стойности.Постига ли котела добро КПД при такава работа.
LazarGanev - "Велик майстор"
Разбира се, че е добре, с Боша лоши резултати трудно ще постигнеш, трябва да е много задръстен. Чисти го поне веднъж месечни и ще си доволен.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: