Нека намерим най-тънките цени.
nanobanano - специалист
Пичове,ако имаме късмет,според слуховете Aldi може да стъпнат на бг пазара на мястото на Пени,които със сигурност се изтеглят.На мен лично ми допадаше в чужбина.
mitko64 - майстор
nanobanano написа:
Пичове,ако имаме късмет,според слуховете Aldi може да стъпнат на бг пазара на мястото на Пени,които със сигурност се изтеглят.На мен лично ми допадаше в чужбина.
Севрното или южното точи зъби? По на югоизток от Словения досега не са стъпвали.
gogyto - специалист
nanobanano написа:
A дано, в тези обекти все трябва да се настани някой.....

http://www.dnevnik.bg/biznes/companii/2 ... neto_si_v/
comunikator - специалист
Благодаря за отговорите приятели - за малко да дам 40лв на един ентусиаст който продава такъв диск на Парксайд понеже не знаех за колко са ги продавали в Лидела.
mitko64 - майстор
Те и другите свалиха цените. Ако преди 2 години за Райдер 210мм, с отвор 25,4мм дадох 15 лв., миналата седмица го купих същият за 8лв.
DundyTheCroc - майстор
Вчера гледах отверките и не съм впечатлен. Стоманата няма как да се разбере колко е читава преди да се напънат, но повъртях в ръка някои от малките и бяха недупостимо криви, като се почне от стеблото, та чак и дръжката.
comunikator - специалист
mitko64 написа:
Те и другите свалиха цените. Ако преди 2 години за Райдер 210мм, с отвор 25,4мм дадох 15 лв., миналата седмица го купих същият за 8лв.
Сега проверих на Райдер нямат в наличност с 30мм отвор
mitko64 - майстор
Mоят го купих от една железария на Княжево, срещу обръщателната на авт. 59. Да не те подведа, но мисля, че имаха 210мм и с отвор 30мм.
jekasus - майстор
comunikator написа:
mitko64 написа:
Сега проверих на Райдер нямат в наличност с 30мм отвор
http://armen-tools.com/site/raider/index.php?cls=163115
XpacTa - специалист
Имайте предвид, че са сменили работното време на поне един Лидл - ул. Д-р Атанас Москов 18. Възможно е и на всички да е, но сайта не е обновен. Вместо от 7, отваря в 8. Сутринта стана мини черен петък. Преди беше много по-културно, защото само най-лудите ставаха за 7 часа... сега всеки път като пускат нещо интересно ще има тълпи - може пък затова да са го направили - да има треска сред потребителите :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: