Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Започнах един умопомрачителен ремонт-от нещо много старо да получа нещо сносно...Средствата не стигат за да сменя вратите напълно,но какво да ги правя като някой вече ги е боядисвал с авто лак върху блажна боя,а тя се налющва.Има ли решение като използването на някакви грундове или стъргането не ми гине..
Благодаря Ви предварително!!!!!!!!!!!!
Duke_BG - специалист
Твоето спасение се казва "терминатор" ама не на Арнолд Шварцнегер ами "Оргахим" :)

купуваш, спазваш инструкциите и с малко повечко инат можеш да докараш вратите почти както са били преди да помиришат боя
ico_juve - напреднал
Относно сносния вид на вратите според мен мжеш да го получиш с едно хубаво махагонено фолио имитиращо дърво-не е скъпо но е много красиво. В апартамента на родителите ми вратите са с фолио и с по лъскави брави-не мога да ти опише колко са хубави......
Унас повечето врати са облепени с тапет имитиращ дърво. Ако се сложат хубави дръжки и се лакира няма мърдане. Това е и още по- евтин вариант , защото една ролка тапет е 7-8лв
А този Терминатор само блажни бои ли ликвидира?
аз имам подобен случай като МАКИ, но моите врати са нещо като дърво намазано с безир и на места зацапано с бял кит. Има ли някакъв читав вариант, така че на фона на останалия ремонт да изглеждат добре?
хубаво ли става ако се боядисат с автолак?
Ако се облепят с фолио то не се ли разлепя по ръбовете?
emergency_bg - специалист
а можеш ли да пуснеш снимки на тези облепени с тапет врати плс.
Манчо - напреднал
според мен с терминаторът ще му излезе солено.аз го правих преди две години по следният начин-пистолет за горещ въздух и стържеш с шпаклата.
genius - помощник
[quote="MAKI"] някой вече ги е боядисвал с авто лак върху блажна боя,а тя се налющва.quote]
Това налющване според мен е защото вратите не са били зашкурени,а е боядисвано върху гланца.Щом така и така се лющят,хващай шкурата и до здрава основа,после две ръце авто емайл с валячето.Става много добре но трябва да изсъхне първата ръка и след това втора.Това последното го разбрах по трудния начин
skyfx - специалист
С пистолет за горещ въздух според мен става най-добре. Първо пробвах с терминатора,обаче наистина си иска голям инат и търкане. После си купих пистолет Akita от Практикер /на промоция :lol: /.
С него боята падна от раз. След това малко кит за дърво и наново боя.
EDI - майстор
С пистолета, с пистолета.Пет врати и касите остъргах с пистолета и шпатулата.Шлайфах, китват, шлайфах, боядисвах и после станаха като нови.

Тема "пребоядисване на врати" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: