• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Salvador - специалист
Точно тази няма точен аналог. Не вярвай какво ти обясняват по складове-различни са точно толкова, колкото да не стават сглобките между керемидите. Пробвано!
Търси стари.
Svetoslavoff1 - майстор
Ако бюджетът ти позволява, може да приложиш варианта на lov, като купиш нови за един скат, а снетите ще ти са резерва за останалия покрив. Може и да не е цял скат, а част от него и да отсечеш с капаци, стига да не те дразни как изглежда. По спомен с такава шарка се предлагат нови, но шансът да се "закопчават" безпроблемно с твоите е почти нулев.
gogyto - специалист
Брей голяма кушия ще се отвори май.
А относно другия скат вече съм го опоскал и съм го покрил с ондулин :))) Той е и доста стръмен, а този с керемидите е полегат.
Вилата е в балкана и за това ми иде проблем намирането и превоза основно на голям брой цигли,ама ще го измисля няма как.
lov - майстор
Ми кажи къде в балкана щото може все някой да е чул или видял нещо. Ей аз например се чудя къде да ги складирам че после евентуално да им диря мераклия само и и само да се оттърва от тях.
шоп - майстор
Много неподходяща снимка!
Трябваше да направиш снимка от долната страна на циглите. От 40 до 60 те години на миналият век цигли с такъв профил са правили 3-4 фабрики. Лъв, Д. Богоров и т.н.

Наистина си далече иначе щях да ти подаря 100-200 цигли. В интерес на истината няма никакво търсене на тези керемиди. Преди време тук бях написал обява със снимки за подаряване на над 500 цигли и никой не се обади. Зян си отидоха и ги изхвърлих :|
gogyto - специалист
Близо е до Вонеща вода, Търновско до Хаинбоаз.
Аз снимка задна на циглата също имам ама кел файда те хората ми казаха , няма смисъл.

Изображение
  • 1
  • 2

Тема "Взаимозаменяемост на цигла тип...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: