• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
От мобилни телефони до цифрови камери
kuuuuuul - майстор
Това е софта за Адроид vMEyeCloud ама нещо не намира камерата.

Прикачен файл

kam.3.jpg
kam.3.jpg (88.08 KиБ) Видяна 1773 пъти
nikolov333 - майстор
Пробвай това:
1.Инсталираш на андроид телефона си https://play.google.com/store/apps/deta ... loud&hl=bg
2.Отваряш инсталираното приложение и клик-ваш долу в дясно на "By device" и после горе в ляво на "Add"
3. Отварят се настройките за:
DeviceName: Пишеш-IPCamera
Connection: Избираш-IP/Domain
IP/Domain: Пишеш-IP адреса на камерата
TCP Port: Трябва да са еднакви с настройките на камерата
User Name: Пишеш каквото ползваш
Password: Пишеш ако има
Max Channel: 1
kuuuuuul - майстор
Урааааааааа.справих се.То било елементарно :x Първо камерата е правила проблем(забиване) а аз си мисля че работи,после като открие камера трябва да се кликне в/у нея и да се ИЗЧАКА малко,не тръгва веднага,ама аз като бързам :axe:и като се сетя че за да достигна до това положение ми трябваше почти една година и много нерви. Сега вече мога да я монтирам и да и сложа парола :? Благодарности на всички които помогнаха. :partyman: :partyman:
п.п. Имам един стар тел. Самсинг и ще си го ползвам за мониторче.
kuuuuuul - майстор
За сега всичко работи,но забива често :-D ,аз ли нещо съм объркал?
nikolov333 - майстор
Пробвай по другия начин. С настрйките които съм ти дал по- горе защото сега минаваш през външен сървър и може затова да забива.
kuuuuuul - майстор
Всичко е направено както ти каза :partyman: ,ама. :-D
nikolov333 - майстор
..и не работи или пак-забива?
kuuuuuul - майстор
Още от самото начало е по твоите препоръки,към 10ч беше забила ,но от тогава не е.
nikolov333 - майстор
kuuuuuul написа:
Още от самото начало е по твоите препоръки,към 10ч беше забила ,но от тогава не е.
Като "забие" как я оправяш? Изключваш ли захранването..суича..и как точно забива накъсва картината или спира..или не можеш да се свържеш към нея.. Нещата са много и финни настрйки стават само с ровене в настройките на камерата и основно с добра интернет връзка.. :yawinkle:
kuuuuuul - майстор
Изключвам и включвам захранването на камерата и се оправя,за сега от сутринта не е забивала.Като забие програмата не я открива.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "IP камера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: