Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Kasap - специалист
pipilica написа:
А забравих ще ми пратиш ли малко разсад от тая гадория, сериозно говоря.
Ииии..., братчед за кво ти е това ГМО бре!?
ivanovbg - майстор
Kasap написа:
pipilica написа:
Малкото зелено човече в мазата само това яде :wink: :partyman:
MamaMy - майстор
pipilica написа:
Нямаш проблеми. Имам 20тина м2.
Пусни ми координати на лични!
pipilica - майстор
Kasap написа:
pipilica написа:
Мии не знам още но си падам по всякакви изчокани растения, е ся например ще си завъдя е това много е яко и доста отровно https://www.google.bg/search?q=solanum+ ... AsCh2fiQRs
mitko414 - специалист
Ако нямаш успех с предните предложения, може да опиташ добрата стара нафта.
lov - майстор
Взимаш хидратна вар от тая сухата на прах и ръсиш кога се сетиш отгоре. Така само най много да си дезинфекцираш почвата и после може да си насадиш други растения или трева на мястото на тази гадост.
Krass - майстор
Малкото зелено човече в мазата само това яде :wink: :partyman:
:lol: :lol: :prayer:
lov - майстор
pipilica написа:
Kasap написа:
pipilica написа:
Мии не знам още но си падам по всякакви изчокани растения, е ся например ще си завъдя е това много е яко и доста отровно https://www.google.bg/search?q=solanum+ ... AsCh2fiQRs
Да не би да си завъдил чилийска ариукария. На мен много ми е мерак да я пробвам дали у нас ще вирее на вънка щото в южната част на алпите има огромни дървета от нея доста по големи стават от собствената си родина. На няколко пъти събирам семена но явно закъснявам със засаждането а пишат че трябвало веднага да се засадят иначе губели кълняемост.
Георги Иванов(алцек) - специалист
MamaMy написа:
Прилича на прясно изакано само дето е зелено на цвят. Покрива голяма част от пътеката към къщата ми и се надува при дъжд. Става супер лигаво и се пързаля за страх. Иначе когато е сухо седи просто като мъх и е съвсем безобидно. Пробвано е с раундъп и повечето му производни. Пробвано е с морска сол. Бях осолил пътеката с 4 кг и ефекта е пъна нула. Пробвах дори с обгаряне и при първия дъжд все едно не съм правил нищо. Помагайте, че много ме дразни и се разширява.
Обади се в НАСА,може да е извънземна форма на живот.

Снимай го и отдолу какво представлява корени им ли ?
stonesour - специалист
lov написа:
Да не би да си завъдил чилийска ариукария. На мен много ми е мерак да я пробвам дали у нас ще вирее на вънка щото в южната част на алпите има огромни дървета от нея доста по големи стават от собствената си родина. На няколко пъти събирам семена но явно закъснявам със засаждането а пишат че трябвало веднага да се засадят иначе губели кълняемост.
засадих една араукария араукана пролетта, но изсъхна. ловешко.
в момента поръчвам втора. 10-ина лева. присадка висока 15-20 см.
тва семената са ташак работа.
искаш ли?! ако не е изпуснат влака, трябва да погледна как върви поръчката, обаче.

Прикачен файл

DSC_0139.jpg

Тема "Помощ! Как да се отърва от тази гадост?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: