• 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 216
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
bdz43r - специалист
ЖП-ейско е. Понеже няма място вътре в локомотива (място си има, ама не за такъв бойлер), ги наслагаха на покрива. Капакът хвърчи на 100 метра и без вода.. а може и да се пълни като прогори пластмасата около шпилката, ама след гърмежа малко остава и не е ясно.
Ето и вътрешното изпълнение, когато пък на покрива няма място (бялата кутия):
Изображение
hidrazin - майстор
Това "чудо" сигурно си няма дори табелка на производителя? За колко време се нацепва около шпилката?
Предполагам маслен?
:partyman:
bdz43r - специалист
Първите гръмнаха още на втората седмица. Нацепения на снимката е на един месец. Не е маслен, вътре е почти празно, но не съм разглеждал подробно.
hidrazin - майстор
Доста "интересно" изделие или по-скоро недоразумение. И за кво е тоя голям сандък?
Да не би вътре да е натикан нормален напреженов траф от тези залетите със смола?
Интересното е защо се нацепва покрай шпилката - прегряване???
:partyman:
Krass - майстор
Щом е жепейско, тогава е 28,5 kV
toolegittoquit - майстор
Изображение
E..х тия неграмотни инДженери. Контакт "Шоко", "едЕничен ключ", "луминЕсцентно". :axe:
Гледайте "сайта" - "ИнсталациА" ЦЪК И такива ни правят инсталациите? [-X
solar_entusiast - специалист
Еми Хасково. От там читав инженер (човек) още несъм срещал.
Незнам защо така. :?
toolegittoquit - майстор
solar_entusiast написа:
Еми Хасково. От там читав инженер (човек) още несъм срещал. Незнам защо така. :?
Аз съм срещал и нямам проблем с хората от там. Тоя обаче е неграмотник. Да вземе да си скъса дипломата. Разбирам грешките по сайта, ако не го е правил той, а някой друг некадърник. Но грешките в легендата на схемата са непростими. Представям си да го е сервирал на някой тоя проект. :shock:
Gadnyara - специалист
Ама че претенции. :-D
"Електро-проектант ли съм или филолог!?" Така ми отговори един специалист по време на една оперативка за доста по-важни смислови грешки.
Проектите се правят за простите електричари, затова се пишат на тяхното ниво. (Пак цитат по смисъл.)

Проверявай дали проектите са технически смислени, че и това е трудно изпълнимо в днешно време...
elenmet - специалист
toolegittoquit написа:
E..х тия неграмотни инДженери. Контакт "Шоко", "едЕничен ключ", "луминЕсцентно". :axe:Гледайте "сайта" - "ИнсталациА" ЦЪК И такива ни правят инсталациите? [-X
Да бе, ама я виж какви проекти има. А има и вуйчо владика, в случая шеф на местното преносно енерго.
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 216

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: