• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Е, малко ли фото качих :? ? Чак сега приключих с едно виадрусче - разбира се седнало на поставчица. Пък кат са знам къф инженер съм чак ме е страх да ида на доктор :lol: .
rosso666 - специалист
колега ганев къде си го качил тоя снимков материал за боша и доволен ли си от допълнителната преграда
n.ganev - майстор
За БОШа е друга бира. Писах по темата. Моя БОШ е по друга експериментация.
ico_3 - специалист
[quote="n.ganev"]Е, малко ли фото качих :? ? Чак сега приключих с едно виадрусче - разбира се седнало на поставчица. Пък кат са знам къф инженер съм чак ме е страх да ида на доктор :lol: .[/quote]

Я да го видим :-D
filmatoplo - майстор
:) Ща мъ накарати да си купа тилифон с камера ей , имах за 2 дена , амъ с оцапани ръце кък са плъзгъ тоз екран , кът съм наврян в някуй котелну . :l :wink: И аз мога да говоря на среднобалкански :wink: .Прати на котела снимки и други след 4 ти .
n.ganev - майстор
ico_3 написа:
n.ganev написа:
Е, малко ли фото качих :? ? Чак сега приключих с едно виадрусче - разбира се седнало на поставчица. Пък кат са знам къф инженер съм чак ме е страх да ида на доктор :lol: .
Я да го видим :-D
Прикачен файл:
IMG_20150930_161050.jpg
Прикачен файл:
IMG_20150930_160824.jpg
Прикачен файл:
IMG_20150930_160837.jpg
Suspend
Прикачен файл:
IMG_20150930_160853.jpg
Нали сме габровци сега вача правим тавички с размери да влязат между плочите и нали в събота ще си кажем Наслука ще има къде да печем мезето на пещ - и без това ми се смееха че си суша шипките :lol: ама съм си габровец Баси. Ха Наздраве :partyman: :drinkers: !
n.ganev - майстор
Пропуснах - върху скарата е нареден остатъка от дъното отзат напред.
geniya - специалист
Много добре се получава така с Виадруса!Кутията отдолу ще я изолираш ли с вата?Ако се наложи да се чистят нагарите в горивната камера, не е ли неудобно да се разглобява всеки път?Иначе е много добре и се замислям да я направя и моята горелка така, но се притеснявам самото катурване на котела как ще стане?
n.ganev - майстор
От вата няма нужда - като влезе в ритъм не грее. Относно чистенето - котела не голям кутията е дълбока 480мм. Катурването става от тримата глупаци - Д.Донев го няма вече - лека му пръст ама сс глупаци е пълно :lol: .
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12

Тема "Поставяне на пелетна горелка на чугунен котел Sime" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: