• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:-D Ако на котката ти е отрязана опашката тогава си Габровец :drinkers: , в камерата се вижда нещо светло -това ли е вътрешна изолация някакъв колит :? :wink: .А за монтажа на горелката -Отзад -просто ме изненада :) .наслука .
n.ganev - майстор
ОтзаТ ОтпреТ - оТ където пожелае пациента го поставяме :cool: Сега само неме коронясвай са дизайнер щото ще напиша един виц... #-o
6osi6 - майстор
geniya написа:
Много добре се получава така с Виадруса!Кутията отдолу ще я изолираш ли с вата?
geniya, защо кутията от долу трябва да се изолира с вата :?
6osi6 - майстор
n.ganev написа:
От вата няма нужда - като влезе в ритъм не грее.
ganev, изолирал си кутията, не заблуждавай geniya.
n.ganev - майстор
Като се балансира добре КУЛИТА / ама не стомашния / си върши работата.
n.ganev - майстор
Писали сме едновременно - кутията е изолирана от вътрешна страна с вермикулит - не съм заблудил никого нито съм излъгал. МРАЗЯ ДА ЛЪЖА И МРАЗЯ НЯКОЙ ДА СЕ ОПИТА ДАМЕ ЛЪЖЕ !!!
n.ganev - майстор
PS. В други теми съм описал подробно как правя кутиите.
6osi6 - майстор
filmatoplo написа:
-това ли е вътрешна изолация някакъв колит :? :wink:
Колит, язва, гастрит :-D поставя се над нивото на пепелника, а на двете врати на котела с екстра - вата зад колита, като махаш решетката на пещта.
filmatoplo - майстор
:wink: За по смешно написах само колит -супер е кутията браво , наложиха се без бой .Предлагам да се участва на Пловдивския панаир (обаче отвън щото вътре няма да ни пуснат ) та да изложим кой каквото е сътворил :wink: може да е по добро от купешкото .
rosso666 - специалист
Колего по колко пари ги взимате този вермиколит.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12

Тема "Поставяне на пелетна горелка на чугунен котел Sime" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: