• 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
sstefanov - майстор
fore написа:
...
А как е правилно да се заземява към ПВЦ ? С какъв крепеж. И изобщо има ли смисъл ? ...
nikolson - майстор
sstefanov написа:
fore написа:
...
А как е правилно да се заземява към ПВЦ ? С какъв крепеж. И изобщо има ли смисъл ? ...
Нататък разсъжденията също не са за пренебрегване. :-D
kalpev - специалист
fore написа:
По ПВЦ 220 волта може ли да избие ?
Е, това е Въпросът! Гениално...
sstefanov - майстор
fore написа:
Явно пак ни нападат бодовете.
Значи темите били за купуване и продаване ??? Аз пък мислех че е забранено тук това.
Бода си е бод.
Не знам какво намеси Голфаджииският форум само ? Явно си глобален Бод.
...
Да не би да са въвели някакво ново значение за думата "бод", което да съм пропуснал?
Ако е така, моля да ме извините.
nikolson - майстор
sstefanov написа:
Да не би да са въвели някакво ново значение за думата "бод", което да съм пропуснал?
Ако е така, моля да ме извините.
nikolson написа:
Форето му се кефех още преди да се появи "под вънкашност чужда и под име ново". :-D Голяма капия. Измисля нови думи и си ги лепва гьотере. Сега и "карбураторна сплав". Нали превеждам от чужди езици, та сигурно е ЦАМ, ама откога карбураторите ги правят от ЦАМ? :? То и приятелството им със Стан от там тръгна май.
radius - майстор
KingLin: Не си объркал темата пич Форума си объркал

borkata99: Ако е наистина така "пич", от който зависи - да къса и хвърля "пич" !

KingLin: Пич не се прави на засегнат пич И за думи като пич не се хващай пич Казах ти като пич на пич а ти ако си пич сам ще си изтриеш темата.

borkata99: ОК, пич.
Не се правя на засегнат пич, защото не съм пич, а ти ме наричаш пич, щото явно си пич!
За което пич, като пич на пич ти благодаря пич.
Разбира се пич, ................

:lol:
MIRO_073 - майстор
juvesan написа:
п.с Гледай ги келеметата, сложили го в събота.... и пак почнаха да ме дразнят с тези рекламни брошури: При инструментите сложили някаква мома, награбила тресчотката и нещо прави - какво ли ....а на кухненските съдове някакъе мехлюз с теоретично мъжки пол мие чинии....а бе какво става беее... тоя свят стана абсолютно лявоориентиран :butthead: :axe:
:tgrin:
ribnikolaevi - майстор
iliya_i написа:
ArturDent написа:
iliya_i написа:
Ако иска да бутне всички панели.
:!: Но при панелните конструкции, всички панели са носещи...
На който много му се бутат стени, да не си купувайте панел или ЕПК.
Глупости, ама на търкалета. Всички стени били носещи.
В жилището на родителите имаше стени с ширина малко по-големи от ширината на врата (не касата!) бяха 8-10 см. и в никакъв случай не са били носещи!
Аз пък съм живял в ЕПК - там имаше вътрешни стени 10 см от материал който много напомня днешния гипс-картон, но запълнен отвътре с някаква смес от стиропор и гипс. Като ми трябваше да сложа дюбел, направо с отверката си правех дупка. Това няма никакъв начин да е било носещо.
Той нормалният панел за вътрешни преградни стени си е 10 см. армиран бетон, но служи за опора на снадката между два таванни панела. Смяташ, че панелните блокове са с цели плочи ли? Не бъркай размерите с тухлата! Тази рамка дето е на снимките за украса ли е сложена според теб?
ZMeyGorianin - майстор
...Клиента преди да му го сложа решил да го поразгледа и леко го натиснал от горе...
Става въпрос за горивен филтър, де... :lol:
MIRO_073 - майстор
profesionalist_wood написа:
Преди години в техникума който завърших една беше влязла с връзки и беше уникално тъпа и никъде не я искаха и заради това влезе при нас....
:-D :tgrin: :klatsch:
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: