Нека намерим най-тънките цени.
Passa - специалист
Интригантити, и на мене ми прави впечатление че има доста неграмотни двулчни елементи тук, но не търся конфликт с тях, а пък вие търсите това майче основно.

Няма ли какво по интересно да правите та се дърляте постоянно с някого. Майче Лидъл ви стана безинтересен ???

Ще си пиша както искам местоимението -в единствено число- АЗ Аз аЗ и тнт. Ясно !

Грамотните ???!!! :lol: Божеееееееее !

То и не е много вероятно двама потребители да нападат други един след друг без причина но е факт.

Оня Фор ви е проблема, сега и мене ме задъвквате- абе вие месомелачки ли сте или какво ?
Оставям ви да си мелете-вие това можете явно само. Като ерномелки сте- да се не смелете накрая и вие.

gogyto
Ти изкупи всичко до тук и сега ти е проблем че няма друго. Те ни зариха с инструмент. Нямало нищо. Ташев и Галвин пасти да ядът !!!
kozl - майстор
Те Т. & Г. пасти си хапват, за нас немат, че инструментите закупени от тях парите ми отнемат.
presar - специалист
За тресчотката 46 части никой нищо не писа,а имаше запитване,гледам при нас са закупили 5-6 бройки от около 60 бр. Явно след 2 седмици ще ги намалят с 30% ако вървят с такова темпо продажбите :lol:
kpenchev - специалист
presar написа:
За тресчотката 46 части никой нищо не писа,а имаше запитване,гледам при нас са закупили 5-6 бройки от около 60 бр. Явно след 2 седмици ще ги намалят с 30% ако вървят с такова темпо продажбите :lol:
Какво да се каже за 1/4 компекта - имам го от предната промоция.
Битовете са средна хубост, вложките са ок т.е. каквото и да съм напъвал се е развило и вложката не се е наранила/спукала.
с шестограните и тресчотката съм демонтирал всички седалки на Ситроен Берлинго т.е. тресчотката държи.
С T-въртока и парче тръба + вложка 14 развих обтяжната ролка на алтернатора - от зора леко се изкриви(трябва да се вгледаш) Т-въртока.
Така че - доволен съм като слон. За 30лв няма какво да се чуди човек. Подобните комплекти съм ги виждал от 45лв нагоре.
presar - специалист
kpenchev написа:
presar написа:
Какво да се каже за 1/4 компекта - имам го от предната промоция.
Битовете са средна хубост, вложките са ок т.е. каквото и да съм напъвал се е развило и вложката не се е наранила/спукала.
с шестограните и тресчотката съм демонтирал всички седалки на Ситроен Берлинго т.е. тресчотката държи.
С T-въртока и парче тръба + вложка 14 развих обтяжната ролка на алтернатора - от зора леко се изкриви(трябва да се вгледаш) Т-въртока.
Така че - доволен съм като слон. За 30лв няма какво да се чуди човек. Подобните комплекти съм ги виждал от 45лв нагоре.
Мерси за отговора,ще изчакам да понамалеят пък дано да ги намалят и да ги взема още по евтино,че имат много бройки.
vasko9999 - специалист
Точно това НЯМА да го намалят.Цената е достатъчно ниска,ако имаш интерес взимай после просто ги прибират до другата промоция.Иначе намалят всякакви "непотребни" неща но точно този комнлект не мисля!
Passa - специалист
kozl написа:
Те Т. & Г. пасти си хапват, за нас немат, че инструментите закупени от тях парите ми отнемат.
Въпрос на пазарлък е всичко. Аз имах период в който купих доста инструменти на Спарки от тях-за мен. Та имаше един продавач с които ставаше търговията. Аз се пазарях и той ми правеше добри цени.
После обаче спря. Явно го инструктираха така. И понеже се оборудвах с качествени Спаркита, сега съм вече в Лидълският период. :mrgreen:
fore - майстор
Смех от днеска.
Отивам да сменям предните гуми на Пасатора. Гумаджията развива 3 болта и секретният, остава 1. Чука/пука с верта и йок марули. Накрая взе неговият кръстат Форс и аз на спирачката в купето и се отви. А компресора му е 150 литра. Бил еднобутален от старите обаче.
Та и той ми каза че моят и неговият маркуч са скъпи, но пък зимата се удървяли. И щял да взема от лев за метър -каучуков за да е мек, но пък той бързо се износвал.
За това съм доволен че си купих скъп и як.
Пробвах го при него -закачихме го и няма грешка.

Та тоя кръстат Форс дето и аз го има не прощава на алумина. А и секретите ги стягам на пукане. :mrgreen:
Гумаджията вика -тоя верт е 700 Нютона да го ева. :mrgreen:
profesionalist_wood - майстор
За кой верт става въпрос...?
stan73 - майстор
700 дръжки !
Още на 220 реални трябва да се скъса. Аз спокойно с моят кръстат ключ (Керн) мога да ти скъсам болтовете (даже вече със същият с моя майстор сме късали един от болтовете на едното колело на моят Голф (поради завит вероятно накриво с пневматичем гайковерт от гъзорък майстор болт (така купих колата, но се наложи да развиваме едното предно колело за смяна на маншон на полуоска и тогава ми се отели вола)).
Има си стандарт на колко Нютона трябва да се завиват. Пише го в справочните данни на твоята кола.
На моята примерно е между 110 и 120 Nm. Всичко в повече е излишно (извън предписанията на производителят (VAG са точни, нищо, че се е наложило да излъжат за еко нормите, в другите неща са точни)) ! Аз моите си ги притягам с динамометричният ключ на 112 Нютона (и железните със зимните гуми, и нафуканите джанти с авиационен алуминии с летните гуми). Проблеми досега не съм имал. Преди (допреди да си купя динамометричният ключ) съм ги стягал на усет до около 105 нютона и пак не са се саморазвивали. Сега готиното е, че мога да си ги завивам всичките с еднакво усилие (112 Nm) и след около 50 km ги допритягам пак с динамометричният.

П.П. Аз на гумаджиите не им давам да ми пипат болтовете на колелата на колата. (такъв голям и квадратен съм го ял заради един такъв гъзорък майстор - че никога повече ! ) Сам си ги развивам и завивам, не ме мързи.
Последна промяна от stan73 на пет окт 02, 2015 6:50 pm, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: