• 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 174
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
icohir - помощник
Благодаря за помощта! (на KAFAKA) Tези дни ще върна инфо дали съм успял да се възползвам пълноценно от навременната подкрепа.
plastkomfort - специалист
Здравейте колеги търся описание за настройки на камина BURNiT PD Comfort 10 Plus.
Благодаря предварително plastkomfort@abv.BG
icohir - помощник
Да, ама не... Интересното е, че управлението е някакъв друг вид( то и камината е "BURNIT COMFORT 25 +", a не PM 23, де). Днес напълних и обезвъздуших системата, закачих комина, но не остана време да я запаля. Имам леки притеснения, че ще трябва да осигуря пресен въздух за горенето, но утре ще видим... Ще споделям после. Лека!
То за старото и аз има ама новото е друга бира :-D
benimm8808 - специалист
icohir написа:
Да, ама не... Интересното е, че управлението е някакъв друг вид( то и камината е "BURNIT COMFORT 25 +", a не PM 23, де). Днес напълних и обезвъздуших системата, закачих комина, но не остана време да я запаля. Имам леки притеснения, че ще трябва да осигуря пресен въздух за горенето, но утре ще видим... Ще споделям после. Лека!
Колеги пуснете нова тема за новия модел,ако наистина управлението е друго.
Разгледах новия модел на Burnit 25kW и не останах много очарован от изработката и новата визия(вложени материали).Почти всичко от чугун е заменено с ламарина.
Единственото което ми хареса е новия бункер за пелетите,така няма да гасне камината ,а вътре да има още пелети.
icohir - помощник
Добра вечер! Днес запалих КОМФОРТ 25+. Честно да си кажа - много лесно беше. В общи линии попрочетох книжката, включих 220те, насипах в бункера пелетки и натиснах СТАРТ... Заработи си, като пич и те т'ва е! Истината е, че не съм правил кой знае какви настройки по подаването и горенето. Доволен съм засега! :finga:
filmatoplo - майстор
:) Супер -по принцип всеки майстор прави точно това -цъка копчето , камината стартира , пиете по едно питие от радост , след това се констатира работата на камината ,майстора му дреме ,човека с камината пише тук :wink: .
Някой има ли вече новото ръководство за новия контролер?
icohir - помощник
filmatoplo написа:
Супер -по принцип всеки майстор прави точно това -цъка копчето , камината стартира , пиете по едно питие от радост , след това се констатира работата на камината ,майстора му дреме ,човека с камината пише тук .
Е, сега де, ние не можем да се сравняваме с компетентите тук... :prayer: То затова и написах "засега"... :roll:
filmatoplo - майстор
Аз те поздравих със Супер :) , по натам в изречението цитирах шаблон в който може да се разпознае всеки .И на мен ще ми е интересно има ли подобрения по камината , опушва ли бързо стъклото ,коректно ли се държат датчиците , как стои въпроса с почистването и отварянето на капаци за това и др .
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 174

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: