• 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 59
Всички имаме коли, нали ?
kalpev - специалист
Chefo77 написа:
Тинки, защо мислиш, че след като ти решаваш проблемите с лепенка, тел, плюнка, спрей и т.н., всички майстори ще приложат същата тактика и ще ти съблекат ризата?
Предполагам, защото явно самият Тинки е калпав майстор и счита, че всички, при които ходи са като него!
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
А клапите са облепени с тънка лепенка и дунапрен. Аз съм ги облепил пак с лепенка. Оригинално не са били с по-читави материали, отколкото аз съм сложил. :)
А, били са читави.....ама преди 20 години.Твоята лепенка, дали ще издържи толкова? :-D
kalpev - специалист
Ще издържи, ама друг път :-D :-D :-D Колкото издържа боядисания за 10 лв калник...
За Профи една Корса си е много добър избор! Ако намисли друго, да пита.
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
Не знам за CRT, сложил съм плазмата. Там ставаше въпрос не за големина, а за резолюция.
Я да видим:
thinkpad написа:
hidrazin написа:
Не мога да разбера тая лудница по "ПРИМОЦИИТЕ". Такива НЯМА. Толкова малък за кухнята ли го взимаш?
А каква е тази мания по инчове? :? Аз все още си карам с 21 инчов. Как така почти метър диагонал било малко? Какво - тия телевизори трябва да заемат по една стена в панелен апартамент ли, вместо тапет?
Освен ако резолюцията вече не се мери в инчове и в метри, не мога да си обясня защо не искаше по-голям.
Чак после в темата го обърна на качество на сигнала ... и изобщо не се замисли, че не всички са на кабеларка с аналогов сигнал. :wink:
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Твоята лепенка, дали ще издържи толкова? :-D
Топлоустойчива алуминиева самозалепваща се лента според теб ще издържи ли? Хората ги нитоват, да - така е.
Chefo77 написа:
Освен ако резолюцията вече не се мери в инчове и в метри, не мога да си обясня защо не искаше по-голям.:
И все още не бих си купил телевизор, който да ми заема цялата стена. Обикновено в средностатистическа панелка няма място, където да го сложиш, така че да можеш да го гледаш нормално. Имам една плазма на стената в момента. Не съм против новите неща въобще. И честно да ти кажа - на булсата дори HD каналите ми изглеждат грозно замазани. А телевизора е малко под метър.
kalpev - специалист
toolegittoquit написа:
Не знам за CRT, сложил съм плазмата. Там ставаше въпрос не за големина, а за резолюция.
Е, да де, ама за резолюцията излъга. Не ставало въпрос за големина, а сега точно за нея пишеш в поста си. Въобще, хептен се обърка в брътвежите.
Казах ти аз, че не си наясно със себе си и не знаеш какви ги пишеш.
Ето затова никой няма да те взима на сериозно, още по-малко да ти зачита мнението, освен за присмех. Сам си го правиш.
profesionalist_wood - майстор
От време на време тъгувам за Фолксваген Джета 1988г и Семейния бус пак на фолксваген от първите им модели :cry:
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
И все още не бих си купил телевизор, който да ми заема цялата стена. Обикновено в средностатистическа панелка няма място, където да го сложиш, така че да можеш да го гледаш нормално. Имам една плазма на стената в момента. Не съм против новите неща въобще. И честно да ти кажа - на булсата дори HD каналите ми изглеждат грозно замазани. А телевизора е малко под метър.
Ами ... купи си очила бре, пич!
На мен и на 32-ката, и на 42-ката картината ми е кристална.Малкия е HD Ready, големия е Full HD. Ти сигурен ли си, че плазмата ти поддържа Full HD? Или си се включил с карфици, или ти е кьопав телевизора. При плазмените, доколкото зная, има значение от какво разстояние го гледаш. На брат ми 55 инчовия Панасоник е кошмарен отблизо, а като го купуваха беше най-добрата плазма в света! На същото място, със същия приемник, 42 инчовото LED LCD е с прекрасна картина.
И в стандартна панелка "няма място" за 80 инчов примерно. Мястото не е критерий, когато говорим за нормални размери на телевизорите. Няма да ме видиш да защитавам плазмите, между другото.
kr1100 - майстор
toolegittoquit написа:
ама ако тоя фланец протече докато си на път, оставаш на място.
Ръчната обаче не работи. Не мога да оставя колата без спирачни апарати и без спирачки, за да ги рециклирам или пращам на рециклиране и да чакам с дни.
Чул,чел, ама недочул и недочел. От фланеца не тече по време на път. Сълзи при загасен двигател съвсем леко. Сменял съм фланци на няколко VW тa, а след проверка за равнинност - няма измятане. Сълзи от гумения О пръстен

Ръчната ти не работи защо или предишния собственик или ти нямате навика да използвате ръчна спирачка. протрие ли се бронята - задължителна смяна на въжетата - влиза вода, кал и жилото корозира и блокира ръчната.

Офф и на други марки автомобили се късат проводниците във маншоните.
Последна промяна от kr1100(стар) на вт окт 06, 2015 2:12 pm, променено общо 1 път.
miroki - майстор
toolegittoquit написа:
stoianov_n написа:
Твоята лепенка, дали ще издържи толкова? :-D
Топлоустойчива алуминиева самозалепваща се лента според теб ще издържи ли? Хората ги нитоват, да - така е.
Chefo77 написа:
Освен ако резолюцията вече не се мери в инчове и в метри, не мога да си обясня защо не искаше по-голям.:
Колега, най-вероятно, като си сменил телевизора от стария с кинескоп, не си извикал тези от булсата да ти пренастроят приемника за HD качество. Вероятно можеш и сам. Или самия приемник не поддържа такова.
40 инча гледам от около метър и половина, няма изобщо замазване на HD каналите. Дори и другите са добри.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 59

Тема "Събирам мнения за първа лично моя кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: