Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Здравината на трегера се намаля ако се премахне целият или поне частично, което е недопустимо, но съм чувал за подобни работи. Дупченето на трегер не мисля че е проблем за прекарване на 2-3 тръби.
Аз като изкарвах тръби за климатик през ъгъла на носещата сглобка на панелата и срещнах арматура 18-ка -апартамента не е паднал още. :mrgreen:

Една съседка си направи цяла врата между съседните и апартаменти.
presar - специалист
dpp написа:
piper4o написа:
Аз си купих циркуляра.Не съм голям разбирач и нямам високи очаквания към него,но съм много доволен от покупката.Работих малко с него и нямам забележки към изработката.Работих малко с едно метабо без изтегляне-не забелязах голяма разлика между тях,освен изтеглянето,което за мен си е огромен +.Ако има нещо-питайте.
И пусках скоро тема за циркуляра-http://forum.napravisam.bg/forum/viewto ... 2&start=20
Зех да се замислям, ако са в Равда дали да не отскоча да зема един брой. Малко нямам място в мазата вече ама.. :?
Колеги, това чудо би ли могло да се ползва с диск за метал? Гледам е 5000 об, долу горе колкото шлайфа на 230мм но е 210 - въпроса е дали може да му се слагат дискове - има такива с ф30 вътрешен мисля за големите индустриални циркуляри ... :?
Не е в Равда а в Бургас аутлета в М.Рудник. И аз се сдобих с една бройка,пратих да ми купят,че ми е далечко.
Последна промяна от presar на вт окт 06, 2015 3:55 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
stan73 написа:
mitko64 написа:
Ма писах вече за короната- Ф40 ударна за СДС, на Волфкрафт, да мине ПВЦ тръба в трегер дебел около 25см, дупчене двустранно, дупчи докато не намери арматура. ...
Пробиването на отвор в трегер не намалява ли здравината му ?

П.П. Иначе аз с моят перфоратор съм пробивал глухи отвори за "кутии" с боркорона ф80 (с твърдосплавни зъби) без проблеми, а даже на хартия е по-слаб като мощност (1050/или 1100 W (стара профи серия на Аинхел)).
Не съм най- наясно с терминологията в случая, но отдолу имаше носеща стена, а трегера беше и откъм стената и отгоре, оформен като бордюр на тераса, върху него бяха закрепени парапети. Та се наложи да го пробия на три места, да се оттича водата. Иначе съм пробвал лидълски боркорони с перфоратор 900 W, но за пробив към 8-10см.- Ф60 я върти, но на Ф80 постоянно сработва съединитеклят. За кутии става и с безударни, ползвал съм на Волфкрафт в тухла и бетон, но не са проходни- отзад държача е с по- голям диаметър и дупчи колкото е дълбока короната, изчуквай си ядката , ако щеш, няма как да задълбаеш навътре.
crez - майстор
Купих този https://www.youtube.com/watch?v=N3wSSQT8vdw къртач от Лидъл. Старият ми повер+ изгоря веднъж ротор,пренавиха го за 70 лв.и пак изгоря.Вярно, че бая го натоварих, от раз пробих 4 бетонни плочи по 20см. всяка с боркорона ф52. Съсипах 2 боркорони,попаднах на арматура. Сега стои за резервни части.
fore - майстор
Е нали него коментираме и не мога да открия някъде дали има снимки как е разглобен. Че ми е интересно как е направен вътре. А не ми се разглобява моя, че после ще иска центровки и е в ПВЦ кожух, което усложнява работата.
crez - майстор
fore написа:
Е нали него коментираме и не мога да открия някъде дали има снимки как е разглобен. Че ми е интересно как е направен вътре. А не ми се разглобява моя, че после ще иска центровки и е в ПВЦ кожух, което усложнява работата.
Кой по-точно повер+ ли или лидълския.Ако е "+" ще го разглобя и ще снимам, ако ти трябва нещо конкретно.
fore - майстор
За Лидлският говориме.
mitko64 - майстор
fore написа:
Tвоят, доколкото си спомням беше Спарки ВР 330Е. В сайта на Спарки си има разгърнат чертеж но е на английски http://sparky.eu/bg/service/spare-parts ... %25B6%25B0 .
fore - майстор
Спаркито да - не е лош, но е скъпичък. Ситни са елементите и не мога да разбера как точно е изграден тоя съединител при Спаркито. Иначе съм го разглеждал и аз. А и в книжката майче го има.
Но аз говоря за разглобяване на Лидлският. Там е интересното за тия 120 пари какво са сложили като части и съединител.
Последна промяна от fore на вт окт 06, 2015 5:48 pm, променено общо 2 пъти.
mitko64 - майстор
Така и не разбрах, имаш ли лидълския или не, но това не е толкова важно.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: