Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Абе при мене малко е като мания. Имам и 2-та Лидлски. И малкият от предишната промоция и тоя големият.
Мисля да взема оберфрезата и колонната на следващата промо и да спирам че финансово тази мания не ми се отразява добре въобще.
Е ще се купуват разните му екстри към компресора, но там парите са по тънки.
Да видя мога ли да се откажа :mrgreen:.
mitko64 - майстор
Понеже горе говореше, че си го оглеждал само, та не схванах. Иначе оберката е до бройка, купих две, та моята беше отлична, но изгоря в буквалния с. н . д., та брадчеда ми подари неговата(купих ги заедно). Та неговата егати и луфтовете в направляващите. Имам и колонната, пробвах я скоро директно с Ф8 във винкел- дупчи бавно но с лекота. Но това евентуално ще пуснат януари- март, ако се водиме от статистиката. Сега явно ни чака шмиргел, зеге и дремел на 12волта с трансформаторче.
griffin - майстор
Митко само да не обърнат статистиката хихих :)
тука всяка седмица има някакви инструменти, усетиха се че се купуват и като има промоция ги оставят за 2-3 дена по щандовете после проборат всичко и след някоя друга седмица пак правят промоция и така до безкрай.
vasko9999 - специалист
mitko64 написа:
Сега явно ни чака шмиргел, зеге и дремел на 12волта с трансформаторче.
Според мен другата седмица ни очаква остатъка от пневматиката(http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... bg&page=25).Малко се изгавриха като я разделиха тая пневматика на части,първо гайковерта и не знам квоси след това компресора и след няколко седмици МОЖЕ БИ останалото.Абсолютно НЕ вярвам в други страни така да се практикува...там освен,че има много неща който тук никога няма да дойдат пък и са на по-НИСКА цена,като се има предвид че всичко е от пневматиката би трябвало да се пусне на куп,ама и тук в БГ има "умни" глави в управата който както винаги са побългарили нещата.Както и да е,направи ми впечатление,че пускат нов пневматичен такер D3( http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... %2040%20D3) дано на този са оправили дефектите на старите,някой колеги бяха писали че предния модел имал косури така да се изразя.
griffin - майстор
Аз имам по-стария С2 модела за няколко хиляди скоби накълвани единствения дефект дето даде че почна да изпуска главата, което си го оправих с раздлабяне леко шлайфане с шкурка и сглабяне.
Николай Николов - специалист
Че той D3 такера е от миналата година. Изстрелял съм около 5-600 пирона с него. Единствено като забележка имам двойната стрелба понякога, че и тройна. Принципно е леко опасно, но го ползвам най-вече за некритични закрепвания.
mitko64 - майстор
vasko9999 написа:
mitko64 написа:
Сега явно ни чака шмиргел, зеге и дремел на 12волта с трансформаторче.
Според мен другата седмица ни очаква остатъка от пневматиката(http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... bg&page=25).Малко се изгавриха като я разделиха тая пневматика на части,първо гайковерта и не знам квоси след това компресора и след няколко седмици МОЖЕ БИ останалото.Абсолютно НЕ вярвам в други страни така да се практикува...там освен,че има много неща който тук никога няма да дойдат пък и са на по-НИСКА цена,като се има предвид че всичко е от пневматиката би трябвало да се пусне на куп,ама и тук в БГ има "умни" глави в управата който както винаги са побългарили нещата.Както и да е,направи ми впечатление,че пускат нов пневматичен такер D3( http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... %2040%20D3) дано на този са оправили дефектите на старите,някой колеги бяха писали че предния модел имал косури така да се изразя.
Това за умните глави верно май го няма другаде. Откак измислиха- само в събота, егати и недомислиците. Ако си примерно от Лом, трябва да се разкарваш до Монтана за пневматиката, а в събота за компресора. Двете акумулаторни(верта и зегето) в четвъртък, а циркуляра в събота, верно умници. Но по важно е че на Вуте му е по- зле, румънците тази година пропуснаха много новости при инструментите, които дойдоха при нас.
EDI - майстор
Ми да посъберете парици, това е причината.Да не ви се види много харча на един път. :lol:
Chefo77 - майстор
Напротив, хората много хитро са го направили. Вместо да пускат наведнъж инструменти за 500-600 лева, ги пускат на 3-4 пъти, за да имаш възможност да си ги вземеш без опасност да спиш в кучешката колибка или на изтривалката заедно с тях.
Пък за казуса с Лом и покупката - ами щом в Лом няма Лидл, значи не са достатъчно апетитно място и клиентите оттам не ги интересуват толкова.
fore - майстор
:-D Вярно че може да спим на изтривалката, ако жената набара че сме се оборудвали с още нови инструменти.
И ако са по тежки е още по лошо :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: