Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Понеже сега се тестват няколко вида пелети тук преди закупуване на голямото количество всеки жегна горелката ,играчка си е да чистиш шнека от едните пелети и да зареждаш други :wink: . И другите видове горелки изключват на 10 минути сега особено Фероли и ГП .Ноември и Декември ще си влязат в ритъм :wink: .
filmatoplo - майстор
klintan написа:
Здравейте. И аз бях започнал един проект за преустройство на котел ДАКОН ДОР 24 с кутия за горелка ,но от полските -podajnik ekoenergia ,обаче поради промяна в плановете продавам готовата кутия и котела.Може да се сложи и горелка грейко на кутията -висока е 45 см от 5 мм ламарина е,има и уплътнителен шнур.Показвам и снимки на кутията.

Колегата дава тази кутия , изглежда много добре направена .снимки на страница 101 .
димитар кисиов - специалист
останах с впечатлението че за този сезон само слънчогледовите пелети запазиха цената си вие как мислите
filmatoplo - майстор
:? Какво стана с камината -закъснява .
filmatoplo - майстор
:) Аха , е чудесен отговор на въпроса ми :wink: .
klintan - специалист
В разговор с Грейко преди десетина дни ми казаха ,към края на на октомври но и това беше казано с половин уста, така че силно ме съмнява скоро да я видим.
LazarGanev - "Велик майстор"
Е, айде, може пък да е кавалерски жест към другите - да си изчистят складовете :cool:
filmatoplo - майстор
Честно чаках я за да си я купя за мен , между другото всеки ден комшиите ме врънкат за камини на пелети , навих ги да почакат ама колко да чакат и си купиха дърва за Прититата , затова писах -догодина :wink: .

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: