• 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 174
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
РЪКОВОДСТВО:
сваля се под зеления бутон
http://www.filedropper.com/servicemanua ... tpdbg-----

НАСТРОИКИ:
http://www.filedropper.com/burnit
plastkomfort - специалист
Тояа е за стария контролер
Svetoslav Yossifov - помощник
Колеги имам питане за настройката на колко градуса отклонение на темп. на стаята да се вкл. и изкл. камината. Ако не греша това е меню 9-4-06.... направил съм го на 1 градус, а тя като се изключи и се включва пак когато темп. падне с 2 градуса.
plastkomfort - специалист
Колега koko_t мерси за инструкцията :prayer:
Благодаря на koko_t за инструкцията.
Искам да попитам тези които са с бърнит 25 плюс имат ли термостат за стайна температура дето е с кабел на другите камини гледах мойта
никъде не видях и като натисна да ми покаже температурата ми пише LO
Koko_t - напреднал
Само да кажа, че инсталаторското меню е защитено с парола. При мен и на двете камини е 0000
На коя степен държите помпата за водата (1,2,3) ? и каква точно е разликата за работата на камината и за отоплението на коя степен е помпата. Според мен на по бавна степен има по-добро топлоотдаване на радиаторите, но пък като че ли камината се шашка малко.
Svetoslav Yossifov
на мен ми дойде на 3-та степен видях че харчи около 0.97кв направих сия на 1-ва степен разлика неусетих в топлината и камината на 1-ва степен харчи 0.46кв
LazarGanev - "Велик майстор"
Брях - един киловат - за кладенчова помпа ли говорим?
според мене не харчи толкова помпата, това е страшно много, но не става въпрос за разход, а като че ли имам чувството че на първа степен като е помпата и водата докато премине през цялата система, камината загрява през това време до някаква температура която си дал и в някой случай се изключва дори, а водата всъщност все още не се е загряла достатъчно в радиаторите :)
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 174

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: