kr1100 написа:Едно приятелче от по-стария блок още му стои белега от едно преливане. Не помня какво точно, но нещо хвръкна и се заби на има-няма сантиметър под окото му.lov написа:Относно филтрите по мое време си бяха най обикновенно кече. Пък тогава нямаше чак такива проблеми с боклуците.Явно колега си бил малък по времето, когато се преливаше газ на поразия , а на газ станция се чакаше от вечерта до към след 10 часа според реда.
Сини бутилки от обмен, пършинги пълнени на газ станция- преливане. На 2 сини бутилки чистене на филтъра на преливната "система", а0-500 км филтъра в газ вентила пълен догоре.
Адашче, не помня някъде тук да съм се нарекъл майстор, а пред клиенти пък - НИКОГА. Аз съм монтажник/паркетчия/ламинатаджия, но в никакъв случай не аз съм този, който ще прецени дали се справям майсторски с работата си, та да си лепя квалификация. Самата дума рядко я изговарям и пиша, ако си забелязал. Дори и когато клиенти ми кажат "Здравей, майсторе", им казвам името си

Пък за "гурбетчиите" - аз кои коментирам - тези, които накъртват че са били навън и са работили навън, това им е най-важното на хората. Имам колеги, които са работили навън и си разбират от работата - нито един от тях не започва да коментира колко по-различно е там като условия, освен ако някой друг не зачекне темата. Те качеството не го обсъждат.